Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 13:54

Νέα αναβολή για εκλογή διοίκησης στον Τσικλητήρα

Γράφτηκε από τον

 

Την προσεχή Κυριακή θα ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο στον Τσικλητήρα Πύλου, καθώς ορίστηκε έκτακτη γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου συμβουλίου.

Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στο γήπεδο της Πύλου και συγκεκριμένα στην αίθουσα Τύπου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι μεθαύριο Παρασκευή.

Οι άνθρωποι του Τσικλητήρα θεωρούν τυπική τη δεύτερη γενική συνέλευση προκειμένου να καταγραφούν τα πρακτικά και να κατατεθεί το ενιαίο ψηφοδέλτιο και πως δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τη σύνθεση του 13μελούς συμβουλίου.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη έγινε γενική συνέλευση στην οποία ανακοινώθηκε το νέο συμβούλιο, το οποίο επρόκειτο να συγκροτηθεί σε Σώμα την Κυριακή. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και ορίστηκε νέο ραντεβού για τη Δευτέρα, αλλά χθες ο Τσικλητήρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τα μέλη του σε... νέα συνέλευση.

“Καλούνται τα μέλη του Α.Ο. Πύλου “Κωστής Τσικλητήρας” σε 2η έκτακτη γενική συνέλευση την Κυριακή 16/07/2017 και ώρα 11:00' στο γήπεδο της Πύλου και στην αίθουσα τύπου όπου θα λάβει χώρα η δεύτερη έκτακτη Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ομάδας μας. Νέες δηλώσεις συμμετοχής για το Δ.Σ. θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 14/07/2017 και ώρα 13:00' στο γραφείο του ταμία Βασίλη Χρονόπουλου, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου”, αναφέρει η ανακοίνωση του Τσικλητήρα.

Οπως και να χει, το διοικητικό κεφάλαιο θα κλείσει την Κυριακή, μιας και δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη Γ’ εθνική.