Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 14:40

Ο Σπανός υπέγραψε στον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Παίκτης του Εθνικού και με τη... βούλα είναι ο Στέλιος Σπανός.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Α.Ο. Φαραί υπέγραψε στην ομάδα του Μελιγαλά, που έχει αποκτήσει ακόμα τους Αλεβίζο, Καπόγλη, ενώ έχει συμφωνήσει και με τον Κουλόπουλο.

Ο Σπανός επιστρέφει μετά από χρόνια στον Εθνικό, μιας και έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας, όταν αυτή αγωνιζόταν στη Δ’ εθνική. Πρόκειται για παίκτη που θα δώσει λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Η ανακοίνωση της διοίκησης για τον Σπανό αναφέρει: "Ο Εθνικός Μελιγαλά καλοσωρίζει το Στέλιο Σπανό, έναν παλιό γνώριμο. Ο Στέλιος έχει αγωνισθεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας και συγκεκριμένα τη χρονιά που ο Εθνικός αγωνιζόταν στα γήπεδα της Δ´ Εθνικής, με μεγάλη επιτυχία. Στέλιο καλωσόρισες στην οικογένεια του Εθνικού και σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και να πανηγυρίσεις πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Πλέον ο Εθνικός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία ακόμα ποιοτική μεταγραφή, που αφορά έμπειρο επιθετικό, με τον οποίο έχει επέλθει συμφωνία και απομένουν τα τυπικά προκειμένου να ανακοινωθεί. Με τον φορ θα συμπληρωθεί το μεταγραφικό παζλ, ενώ θα προωθηθούν, όπως έχουμε γράψει και ορισμένα παιδιά από την ακαδημία.