Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 15:36

Τέλος ο Γεωργακλής από τον Α.Ο. Φαραί

Γράφτηκε από τον

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ η διοίκηση του Α.Ο. Φαραί, καθώς λύθηκε η συνεργασία με το Νίκο Γεωργακλή.

Ο νεαρός τεχνικός αποχωρεί μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο και έχοντας οδηγήσει φέτος την καλαματιανή ομάδα στην 5η θέση της Α’ τοπικής. Το “διαζύγιο” οφείλεται στη διαφορά φιλοσοφίας των δύο πλευρών αναφορικά με το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Οι λόγοι του διαζυγίου με το νεαρό τεχνικό

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Φαραί έκρινε ότι δεν μπορεί να καλύψει το μπάτζετ που ζήτησε ο πρώην πια τεχνικός της ομάδας και η διαφωνία έχει να κάνει πάνω σε αυτό και όχι στις απολαβές του Γεωργακλή.

“Η διοίκηση επέλεξε να πάει σε πιο οικονομικό σχεδιασμό, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Θα κάνουμε στροφή στα νέα παιδιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποδυναμωθεί η ομάδα. Στόχος είναι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια”, λέει ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Φαραί Κώστας Μπούνας και προσθέτει ότι το θέμα προπονητή θα κλείσει άμεσα. Στόχος είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ν. Γεωργακλή, ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός για την Α’ τοπική και ήδη εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις.