Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 11:34

Εν αναμονή μεταγραφών στη “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

“Πήρε κανέναν παίκτη η Καλαμάτα”, είναι η μόνιμη... απορία των φιλάθλων της αυτό το καλοκαίρι, βλέποντας μέχρι σήμερα ότι οι μόνες προσθήκες είναι από τη μεσσηνιακή αγορά.

Ο Αρης Μουστάκας από τον Πανθουριακό και ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος από τον Τσικλητήρα Πύλου. Και με δεδομένο βέβαια ότι ο πήχης των απαιτήσεων έχει ανέβει ψηλά, με τη διοίκηση να δηλώνει ότι η “Μαύρη Θύελλα” θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Για να συμβεί αυτό όμως χρειάζεται να κατηφορίσουν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα 6-7 παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Η Καλαμάτα χρειάζεται να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές και ιδιαίτερα στην επιθετική, μετά την αποχώρηση των Καλαντζή και Αθανασόπουλου. Ο πρώην φορ της Σπάρτης και παλαιότερα της “Μαύρης Θύελλας” Κώστας Ηλιόπουλος, είναι ένας επιθετικός που ενδιαφέρει τη Μεσσηνιακή ομάδα, ενώ στη λίστα βρίσκονται και άλλοι παίκτες με θητεία σε Β’ και Γ’ εθνική. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση έχει καταθέσει ήδη (εκτός από τον Ηλιόπουλο) επίσημες προτάσεις και αναμένει απαντήσεις. Εκτιμάται ότι ίσως και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και θα ανακοινωθούν οι πρώτοι παίκτες, που προορίζονται για το βασικό σχήμα. Να σημειωθεί ότι ο νέος τεχνικός Νίκος Ζαλίκας, συνομιλεί καθημερινά με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα, προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ζαλίκας θα έρθει μάλιστα στην Καλαμάτα νωρίτερα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ώστε να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες.

 Τέλος, ο Κωνσταντακόπουλος για προσωπικούς δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στην Καλαμάτα, η οποία θα τον παραχωρήσει είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με μεταγραφή σε άλλη ομάδα της Μεσσηνίας.