Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 16:46

Επιστροφές στον Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Επιστροφές στον Ολυμπιακό Καλαμάτας

 

Με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και τους νεαρούς παίκτες που επέστρεψαν από το δανεισμό τους σε άλλες ομάδες, θα πορευτεί τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Ολυμπιακός Καλαμάτας.

Ηδη τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Τάσο Χατζηαγγελή άρχισαν τη στελέχωση ξεκινώντας από τις ανανεώσεις διατηρώντας στην ομάδα τους Παναγιώτη Γεωργουλάκο, Χάρη Κολιό, Σωτήρη Κακαλέτρη, Νίκο Τσαναλία, Νίκο Αναγνωστόπουλο, Μάριο Μπέρμπερη, Νίκο Μάλαμα, Παναγιώτη Ανδρεάκο, Κώστα Φέστα και Γιάννη Τσεκάνι. Εκτός από τους παίκτες που ανανέωσαν, στους "ερυθρόλευκους" επέστρεψαν και οι δανεικοί από την ΑΕΚ Καλαμάτας Οδυσσέας Διπλάρης, Βαγγέλης Μπάντιος, Σταύρος Μαλαπάνης, Λουκάς Μουχαρέμι, Λέον Μπάχα, Μιχάλης Κουτρουμάνης, Κώστας Ζαχαρόπουλος, Στέφανος Κατσάκος και από τον Ερμή Καλαμάτας ο Γιώργος Μπουρίκας.

Σε ότι αφορά την ενίσχυση στόχος είναι η απόκτηση 4 παικτών σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα. Η διοίκηση και ο κ. Χατζηαγγελής έχουν προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση τερματοφύλακα, αμυντικού (σέντερ μπακ), αμυντικού μέσου και επιθετικού.

Ενίσχυση με Αλεξανδρόπουλο

Σημαντική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό αποτελεί και η επιστροφή του Κλέαρχου Αλεξανδρόπουλου (φώτο) μετά από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας. Ο 26χρονος επιθετικός υποβλήθηκε πριν από περίπου 2 μήνες σε εγχείρηση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης, ακολουθώντας πρόγραμμα ενδυνάμωσης και τον Οκτώβριο αναμένεται να είναι έτοιμος να συμμετάσχει και σε παιχνίδια.

Στον Ατρόμητο ο Μπαζάνης

Την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του, αλλά και να κάνει καριέρα σε υψηλό επίπεδο θα έχει ο 17χρονος μέσος Παναγιώτης Μπαζάνης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που είχε αρκετά καλή παρουσία τη χρονιά που πέρασε με τη φανέλλα του Ολυμπιακού εντάχθηκε πρόσφατα στην Κ20 του Ατρόμητου, καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας που είχαν παρακολουθήσει τον παίκτη, σε προπονήσεις-δοκιμές, αλλά και σε παιχνίδια του Ολυμπιακού, ενημέρωσαν τη διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας για την άμεση παραχώρηση του στην ΠΑΕ του Περιστερίου. Μια κίνηση που δείχνει τις προσπάθειες της ''ερυθρόλευκης'' ομάδας τα τελευταία χρόνια να δουλέψει στα τμήματα υποδομής της και να αξιοποιήσει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει στο έμψυχο δυναμικό της.