Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 19:40

Οι μεταγραφές στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον

 

Λίγες ήταν οι κινήσεις των ομάδων της Α1 τοπικής στο μεταγραφικό παζάρι της προηγούμενης εβδομάδας.

Η εκκρεμότητα που υπήρχε με τον προπονητή στον Ολυμπιακό Ανάληψης έκλεισε, καθώς μετά τη συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα, η πρώτη κίνηση ήταν να κλείσουν το θέμα προπονητή. Η πρώτη επιλογή ήταν η συνέχιση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Αναστασόπουλο, που αποφασίστηκε μετά από συνάντηση των παραγόντων με το νεαρό προπονητή. Η Α.Ε. Αβίας και η Μεθώνη, είναι οι δύο ομάδες που δεν έχουν προσλάβει προπονητή. Οσο για τη μεταγραφική ενίσχυση, Δώριο, Α.Ο. Φυτειάς Καλαμάτας και Χανδριναϊκό, ήταν οι τρεις ομάδες που έκλεισαν κάποιους παίκτες. Μάλιστα ο Α.Ο. Φυτειάς, που είναι η 3η νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορία μετά τις Α.Ε. Μάνης και Α.Ε. Γαργαλιάνων, έχει κινηθεί δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι.

Αναλυτικά, οι έως τώρα κινήσεις των ομάδων της Α1 τοπικής είναι:

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ

Καμία κίνηση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμή στα θέματα του προπονητή και της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού. Σε εκκρεμότητα παραμένει η ανανέωση της συνεργασίας ή όχι με τον έως τώρα προπονητή Διονύση Πουλή. Μέχρι στιγμής έχει αποχωρήσει ο Πέτρος Μανιάτεας.

ΑΙΑΣ

Προπονητής ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος.

Η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού θα γίνει κυρίως με παίκτες που ήταν την προηγούμενη χρονιά στη Βέργα. Για την ώρα η μοναδική κίνηση αφορά την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Παναγιώτη Γιακουμή.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ

Προπονητής ο Νίκος Σαββίδης.

Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν εξελίξεις για την στελέχωση του.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ

Προπονητής ο Βασίλης Μπλέτσας.

Από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για το "κτίσιμο" της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στην ομάδα τόσο στο διοικητικό, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν αποκλείεται η πιθανότητα να μη δηλώσει συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ.

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Προπονητής ο Θανάσης Λακριντής.

ΗΡΘΑΝ: Χαρίλαος Φουρναράκος, Αντώνης Στασινόπουλος, Δημήτρης Σώκαλης, Κώστας Ροβολής.

ΕΦΥΓΑΝ: Θανάσης Γεωργιόπουλος.

ΔΩΡΙΟ

Προπονητής ο Σωτήρης Μπουραντώνης.

ΗΡΘΑΝ: Ηλίας Φλέσσας, Χρήστος Πολίτης.

ΕΦΥΓΑΝ: Κλέβις Πετριτάι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Προπονητής ο Άρης Γαλανόπουλος.

ΗΡΘΑΝ: Δημήτρης Βλαχάκης.

ΕΦΥΓΑΝ: Τζανέτος Παπαδέας, Ελβις Γκελγκέρια.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ

Προπονητής ο Παναγιώτης Πολίμος.

ΗΡΘΑΝ: Γιώργος Χατζηπαναγιώτης, Θεόδωρος Δασκαλάκης, Σωτήρης Καστριτσέας, Κυριάκος Πουλάκος, Κλέβις Πετριτάι, Μιχάλης Γιαννόπουλος.

ΕΦΥΓΑΝ: Δημήτρης Σώκαλης, Στέλιος Σωτηρόπουλος, Θεολόγης Στρατής, Κώστας Ροβολής, Χαρίλαος Φουρναράκος, Γιώργος Καρούμπας, Παναγιώτης Γιακουμής.

ΜΕΘΩΝΗ

Δύο είναι τα θέματα, που απασχολούν αυτή την περίοδο το σύλλογο της Μεθώνης, το ένα είναι αυτό του προπονητή και το άλλο της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Προπονητής ο Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Η νέα διοίκηση που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες μετά την πρόσληψη του κ. Αναστασόπουλου έχει ξεκινήσει σε συνεργασία μαζί του, τις επαφές με παίκτες για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ

Προπονητής ο Δημήτρης Λίτσας. Εχει ανανεώσει ο έμπειρος Φώτης Μίντζηρας. Εχουν αποχωρήσει ο έμπειρος αμυντικός Λάζαρος Μαθιός, ο οποίος αποφάσισε να “κρεμάσει” τα παπούτσια του, ο Χρήστος Εμμανουήλ και ο Χρήστος Αϊβαλής.

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Προπονητής ο Στράτος Μάρκου.

ΗΡΘΑΝ: Βαγγέλης Καπακλής, Παναγιώτης Παπαδέας, Θανάσης Παπαδέας, Σταύρος Μπάλλας.

ΕΦΥΓΑΝ: Φώτης Πολυχρονόπουλος, Κυριάκος Κουνής, Χρήστος Βούρτσας, Σταύρος Φωτεινάκης.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ

Προπονητής ο Πέτρος Χιώτης. Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα οι Γιάννης Κατσιγιάννης, Παναγιώτης Καλδής, Θανάσης Κούρταλης. Τις πρώτες μεταγραφές αποτελούν οι Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουραμπάς, Βαγγέλης Ζούζουλας. Μέχρι σήμερα δεν έχει αποχωρήσει κάποιος παίκτες.