Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 11:02

Ανανέωσε στη "Μαύρη Θύελλα" ο Σαραντόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Ο Άγγελος Σαραντόπουλος ήταν ο μόνος παίκτης της περσινής Καλαμάτας που δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμη το αν θα μείνει ή αν θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Τελικά η συνάντηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα είχε αίσια έκβαση και έτσι ο Σαραντόπουλος θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την περσινή σεζόν ο Σαραντόπουλος είχε 17 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής έχοντας μείνει μάλιστα ένα διάστημα εκτός ομάδας καθώς ήταν υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

Με τον Σαραντόπουλο έκλεισε ο κύκλος των ανανεώσεων του περσινού βασικού κορμού των 14-15 παικτών. Από τον κορμό αυτό αποχώρησαν οι Καλαντζής, Αθανασόπουλος, Νάτσης ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν.

Από εκεί και πέρα, στο ρόστερ έχουν προστεθεί μόνο ο Αρις Μουστάκας από τον Πανθουριακό και ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος από τον Τσικλητήρα Πύλου.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται αρκετές μεταγραφικές κινήσεις για να γεμίσει τόσο ποσοτικά όσο και - κυρίως -ποιοτικά το ρόστερ εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο σαφώς πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν προαναγγείλει οι άνθρωποι των «μελανόλευκων», θα γίνουν οπωσδήποτε 6-7 μεταγραφές έμπειρων παικτών. Στόχος είναι να γίνουν κάποιες από αυτές τις μεταγραφές πριν το τέλος του μήνα, όταν και προγραμματίζεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για την νέα χρονιά.

Μάλιστα παράλληλα με τις μεταγραφικές εξελίξεις που αναμένονται, εντός της εβδομάδας θα έρθει στην Καλαμάτα για μόνιμη εγκατάσταση ο νέος τεχνικός των Μεσσηνίων Νίκος Ζαλίκας…