Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 13:13

Βγήκε τελικά διοίκηση στον Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον

 

Η γενική συνέλευση που έγινε την Δευτέρα το βράδυ στην Πύλο είχε τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον τοπικό Τσικλητήρα.

Μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες, η ομάδα της Πύλου εξέλεξε τελικά νέα διοίκηση η οποία και θα προχωρήσει την ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο όπου θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Τα 8 μέλη της νέας διοίκησης είναι οι Τάσος Καραλής, Βασίλης Χρονόπουλος, Λεωνίδας Γουρνάς, Δημήτρης Ασημακόπουλος, Κώστας Καραλής, Κώστας Νερατζόγλου, Παναγιώτης Κωστάκος, Σοφία Καραμπάτσου.

Επιπλέον, εκτός διοίκησης αλλά όπως πάντα κοντά στην ομάδα θα είναι και φέτος ο «στρατιώτης» του Τσικλητήρα Μιχάλης Δημητρόπουλος.

Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί ίσως και σήμερα σε Σώμα δημιουργώντας 7μελές συμβούλιο και ένα αναπληρωματικό μέλος, με τον Τάσο Καραλή να είναι ο επικρατέστερος για να μείνει στην θέση του προέδρου.

Από ότι φαίνεται λοιπόν ξεκαθαρίζει το θολό μέχρι τώρα διοικητικό τοπίο στον Τσικλητήρα.

Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης θα είναι να λύσει το θέμα προπονητή με βασική επιδίωξη να ανανεωθεί η συνεργασία με το Νίκο Κακαλέτρη που οδήγησε τον Τσικλητήρα τόσο στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική και την άνοδο, όσο και στη φετινή παραμονή στη Γ’ εθνική.