Πέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 13:42

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: "Να μην ανησυχεί ο κόσμος για το μεταγραφικό σχεδιασμό", δηλώνει ο Δ. Τσάκωνας

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: "Να μην ανησυχεί ο κόσμος για το μεταγραφικό σχεδιασμό", δηλώνει ο Δ. Τσάκωνας

Η έλευση του Νίκου Ζαλίκα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα αναμένεται να επισπεύσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της “Μαύρης Θύελλας”.

Ο έμπειρος προπονητής έρχεται σήμερα στην Καλαμάτα για μόνιμη εγκατάσταση και θα έχει σειρά επαφών με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τσάκωνα, προκειμένου να τελειώσουν ορισμένες μεταγραφές που βρίσκονται στα σκαριά. Παράλληλα θα ενημερωθεί τηλεφωνικά και ο κ. Σταύρος Παπαδόπουλος (βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ) για να δώσει το τελικό ΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας της “ασπρόμαυρης” ομάδας αναμένεται να έρθει στην Καλαμάτα προς τα τέλη Ιουλίου, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο.

Από εκεί και πέρα ο κ. Τσάκωνας δεν ανησυχεί όσον αφορά την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των μεταγραφών με παίκτες από ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής και με δήλωση του στην “Ε” τονίζει: “Ο κόσμος να μην ανησυχεί όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό. Δεν πρόκειται ούτε να μας επιβάλλει κανένας ποιον θα πάρουμε, ούτε να μας κάνει να πάρουμε λανθασμένες αποφάσεις. Κοιτάζουμε σε συνεργασία με τον προπονητή να κάνουμε το πιο σωστό για την ομάδα. Ο κόσμος να ξέρει πως θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις προκειμένου να έχει η Καλαμάτα πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής”.

Τέλος, να σημειωθεί πως η έναρξη της προετοιμασίας το πιθανότερο είναι να γίνει την Δευτέρα 31 Ιουλίου, αυτό όμως θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες με βάσει τον σχεδιασμό του κ. Ζαλίκα.