Πέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 15:51

Ανανέωσαν τρεις βασικοί παίκτες στην Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

Η διατήρηση των παικτών που αποτέλεσαν τη χρονιά που πέρασε το βασικό κορμό της ομάδας είναι στόχος της διοίκησης της Ανδρούσας.

Ετσι σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Γεωργακλή έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις τους με όλα τα παιδιά ώστε σύντομα να ανανεώσουν και από εκεί και πέρα να γίνουν οι κινήσεις που χρειάζεται για την ενίσχυση της ομάδας. Μετά τους Βαγγέλη Βαβαρούτσο, Νίκο Κατσίποδα, Κώστα Κοσμά, Νεκτάριο Θεοδωρακάκη, οι οποίοι συμφώνησαν την προηγούμενη εβδομάδα να παραμείνουν, προχθές άλλοι τρεις παίκτες έδωσαν τα χέρια με τους παράγοντες της Ανδρούσας και συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες για έναν ακόμη χρόνο. Συγκεκριμένα ανανέωσαν οι Ηλίας Μαραγκούλιας, Αλέξανδρος Τσώνης και Φώτης Γεωργιόπουλος (φώτο). Μάλιστα οι δύο τελευταίοι θα συνεχίσουν στην Ανδρούσα για 3η σερί χρονιά, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γεωργιόπουλος τη σεζόν που έφυγε, έκανε παράλληλα και χρέη προπονητή στα τελευταία 5 παιχνίδια.

 Μετά τις ανανεώσεις θα προχωρήσουν και οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Στόχος είναι να αποκτηθούν τρεις ή τέσσερις παίκτες, ανάλογα και με τις ανάγκες της ομάδας, πέρα από τις δύο μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει του Δημήτρη Γκούνη και του Νίκο Κακογιάννη.