Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 16:26

Αργυρόπουλος: "Ολη μας η έννοια είναι στραμμένη στο Γιάννη"

Γράφτηκε από τον
Αργυρόπουλος: "Ολη μας η έννοια είναι στραμμένη στο Γιάννη"

Με το μυαλό και τις σκέψεις τους στραμμένες στον Γιάννη Πετρόγιαννη είναι όλοι στον Πανθουριακό.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται από την προηγούμενη εβδομάδα στον Ευαγγελισμό μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με το μηχανάκι του. Αυτό το γεγονός έχει “παγώσει” όλα τα θέματα της ομάδας και τα μέλη της διοίκησης, ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος και οι συμπαίκτες του, δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο παρά μόνο με τον φίλο, συμπαίκτη και αθλητή του συλλόγου.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του κ. Αργυρόπουλου χθες στο “Notosport”: “Αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαστε με τίποτε άλλο και όλη μας η έννοια είναι στο Γιάννη. Υπάρχει μεγάλη στενοχώρια και όλα έχουν παγώσει και για εμένα και για τους συμπαίκτες του και τη διοίκηση. Εκείνο που μας νοιάζει είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή”.

Από τα αγωνιστικά θέματα εκείνο που έχει ξεκαθαρίσει είναι ότι ο Πανθουριακός θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συγκέντρωση για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά

στις 31 Ιουλίου και μία ημέρα μετά την 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Η πρώτη συγκέντρωση και στη συνέχεια η προετοιμασία έχουν οριστεί να γίνουν στο γήπεδο της Σπερχογείας.

 

 Σε ότι αφορά την έδρα της ομάδας την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν, θα είναι το γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.