Πέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 17:15

Για 3-4 μεταγραφές πάει ο Απόλλωνας Πεταλιδίου

Γράφτηκε από τον
Για 3-4 μεταγραφές πάει ο Απόλλωνας Πεταλιδίου

 

Τις επαφές τους με ποδοσφαιριστές για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας έχουν ξεκινήσει οι παράγοντες και ο προπονητής του Απόλλωνα Πεταλιδίου Βασίλης Μπλέτσας.

Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας που διανύουμε, αφορούν το παίκτες που ήταν στο δυναμικό της ομάδας τη σεζόν που τελείωσε, ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ποιοι θα αποχωρήσουν. Από τις έως τώρα συζητήσεις

υπάρχει θετικό κλίμα για ανανέωση της συνεργασίας με τα περισσότερα παιδιά.

Από εκεί και πέρα έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές με κάποιους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους, χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Οπως έχει αποφασιστεί θα γίνουν 3-4 προσθήκες με το βάρος να πέφτει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού και αμυντικού μέσου.

Θα γίνει προσπάθεια ώστε όλες οι κινήσεις που αφορούν τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού να έχουν ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε ο κ. Μπλέτσας να έχει τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Η ακριβής ημερομηνίας έναρξης των προπονήσεων για τη νέα αγωνιστεί περίοδο δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά οι πρώτες σκέψεις είναι να αρχίσει γύρω στις 20 Αυγούστου.