Πέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 18:01

Με Μανιατέα στον πάγκο και ίδιο κορμό η ΑΕ Λογγάς

Γράφτηκε από τον

 

Ιδιαίτερες αλλαγές δεν αναμένονται σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διοικητικά δεν υπάρχουν αλλαγές, καθώς συνεχίζει η ίδια διοίκηση με πρόεδρο τον Γιώργο Πετρόπουλο. Ανάγολη είναι και η εικόνα στο αγωνιστικό μέρος, όπου ο προπονητής Νίκος Μανιατέας, που ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο θα παραμείνει στον πάγκο, ενώ και από το υπάρχον υλικό θα παραμείνουν όλοι οι παίκτες εκτός απροόπτου. Από εκεί και πέρα έχει αποφασιστεί να ενισχυθεί η ομάδα με την απόκτηση 4 αξιόλογων ποδοσφαιριστών, με το βάρος να πέφτει στις θέσεις κεντρικού αμυντικού, μέσου και επιθετικού. Ηδη οι παράγοντες και ο προπονητής κ. Μανιατέας έχουν ξεκινήσει επαφές με διάφορους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους ώστε να τους κλείσουν άμεσα.

Η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής μετά τις 15 Αυγούστου, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης.

Δύο νέα τμήματα υποδομής

Ο κ. Μανιατέας εκτός από την τεχνική καθοδήγηση της πρώτης ομάδας έχει αναλάβει και την αξιοποίηση των νεαρών παικτών από τη Λογγά και τη γύρω περιοχή. Μάλιστα από τον περασμένο Φεβρουάριο η ομάδα δημιούργησε δύο τμήματα υποδομής, προτζούνιορ και τζούνιορ, στα οποία συμμετείχαν περίπου 20 νεαρά παιδιά ηλικίας από 6 έως 10 ετών. Στόχος για τη φετινή περίοδο είναι να αναπτυχθεί η ακαδημία με τη δημιουργία ακόμη δύο τμημάτων προπαιδικού και παιδικού. Στόχος είναι και τα 4 τμήματα της ακαδημίας να στελεχωθούν με παιδιά από τη Λογγά, αλλά και τα γύρω χωριά. Η λειτουργία των παραπάνω τμημάτων θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτέμβρη, όπου παράλληλα με τις προπονήσεις θα γίνονται και εγγραφές για όσα παιδιά θέλουν να μάθουν ποδόσφαιρο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ