Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2013 21:15

"Η Καλαμάτα ήταν... συμβιβασμένη με την ήττα", δηλώνει στο "Ν" ο Γκόφας!

Γράφτηκε από τον

Σε τροχιά… τίτλου μπήκε η Καλαμάτα μετά το διπλό στην Πάτρα επί του Ατρόμητου Αχαϊας και τη μείωση της διαφοράς από την πρώτη θέση στους έξι βαθμούς.

Η τοπική μας ομάδα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία και βρίσκεται σε αγωνιστική ανάκαμψη έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος της εν όψει της συνέχειας. Και όλα αυτά ενώ έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία. Ο Μίλτος Γκόφας δείχνει πως έχει αναγεννήσει τη "Μαύρη Θύελλα" και αισιοδοξεί πως σύντομα θα είναι σε θέση να φτάσει την πρώτη θέση.
Ο έμπειρος τεχνικός σημειώνει πως ήταν η Καλαμάτα που κέρδισε για πρώτη φορά την Α.Ε. Καραϊσκάκης και τον Παναρκαδικό, ενώ στέκεται και στο  διπλό στην Πάτρα, χαρακτηρίζοντας τον Ατρόμητο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου με εξαιρετικό ρόστερ.
"Σίγουρα δεν κάναμε και την καλύτερη εμφάνιση στην Πάτρα, όταν όμως παίζει εκτός έδρας με μία αξιόλογη ομάδα έχεις κάποιο σχέδιο  στο παιχνίδι σου, το οποίο εμείς τηρήσαμε πιστά.
Ημασταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν επιτρέψαμε στον Ατρόμητο να μας κάνει ευκαιρίες μπαίνοντας στην περιοχή μας.
Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, μιας και έπαιξαν μόνο με σέντρες και δίκαια κερδίσαμε".
Ο κ. Γκόφας έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και πιστεύει σε ακόμη καλύτερη συνέχεια: "Είχα πει όταν ήρθα ότι θα μειωθεί η διαφορά από την κορυφή και ήδη μειώνεται. Ακόμη είχα επισημάνει πως βασικός μας αντίπαλος είναι η Ερμιονίδα και αυτή κυνηγάμε στη βαθμολογία. 
Η Καλαμάτα από πέρυσι μέχρι που ήρθα ήταν συμβιβασμένη με την ήττα, τώρα είναι… συμβιβασμένη με τη νίκη. Είναι και θέμα ψυχολογίας αλλά και αγωνιστικοί οι λόγοι αυτής της αλλαγής αφού έχουμε αλλάξει τρόπο παιχνιδιού και παίζουμε διαφορετικό σύστημα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν.
Είμαι πεπεισμένος πως κάθε ματς που περνά θα γινόμαστε καλύτεροι".
Στα αγωνιστικά σήμερα έγινε χαλαρή προπόνηση στο Στάδιο και αύριο υπάρχει ρεπό. Την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς κυπέλλου με τον Αστέρα/Πανόπουλο.
Επίσης ο Τσιμικλής συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν θα παίξει στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα/Πανόπουλο σε δύο εβδομάδες. Το σημαντικό ήταν πως δεν προέκυψαν προβλήματα από τον αγώνα της Πάτρας, με τον Κωνσταντόπουλο να κάνει ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.