Παρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 17:05

Με νεαρούς παίκτες ενισχύεται ο ΑΣ Φυτειάς

Γράφτηκε από τον

 

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του μέσα από το μεταγραφικό παζάρι θα επιδιώξει ο Α.Σ. Φυτειάς, ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Ετσι πέρα από τους παίκτες που θα παραμείνουν από το υπάρχον υλικό θα γίνουν προσθήκες, όπου χρειάζεται η ομάδα, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν και 5 νεαρής ηλικίας.

Για την ώρα υπάρχουν μόνο αποχωρήσεις, έτσι εκτός από τον Στάθη Κουτουμάνο, παρελθόν αποτελούν και οι Βασίλης Παναγιωτόπουλος και Γιάννης Αναστασόπουλος. Εδώ να σημειωθεί ότι εκ παραδρομής γράφτηκε στο προχθεσινό ρεπορτάζ του “Notosport”, ότι ο Κουτουμάνος επέστρεψε στην ομάδα μετά το δανεισμό του από τον Α.Ο. Φαραί. Το σωστό είναι ότι ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Α.Σ. Φυτειάς και επέστρεψε στον Α.Ο. Φαραί.

Σε ότι αφορά τα άλλα θέματα εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το διοικητικό μέρος με την εκλογή νέου συμβουλίου και στη συνέχεια να προσληφθεί νέος προπονητής ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.