Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2013 13:10

Για την 7η σερί νίκη η Κυπαρισσία στη Μεθώνη

Γράφτηκε από τον
Για την 7η σερί νίκη η Κυπαρισσία στη Μεθώνη

Η πιο δύσκολη νίκη της Κυπαρισσίας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (μαζί με το διπλό στη Σπερχογεία) ήρθστο εντός έδρας ματς με την Ανδρούσα.

Ο ΑΟΚ δυσκολεύτηκε αφάνταστα από τη νεοφώτιστη ομάδα και χρειάστηκε ένα γκολ του Μιτρόφ στο 88' για να πάρει το τρίποντο. Εστω κι έτσι πάντως η ομάδα του Παναγιώτη Παναγόπουλου έκανε το "6 στα 6" και διατήρησε τη διαφορά των 4 βαθμών από τον δεύτερο Εθνικό Μελιγαλά. Αυτό που έδειξε πάντως το ματς με την Ανδρούσα είναι πως κανένα ματς δεν κερδίζεται χωρίς να παίξεις και αυτό πρέπει να γίνει μάθημα εν όψει της συνέχειας για την Τριφυλιακή ομάδα, που πραγματοποίησε προχθές μέτρια εμφάνιση.
Από την άλλη το καλό είναι πως οι "κυανόλευκοι" κέρδισαν και στη μέτρια μέρα τους και δεν παράτησαν το ματς άσχετα αν δεν τους… έβγαινε από το ξεκίνημα, γι' αυτό και ο προπονητής τους τους μοίρασε συγχαρητήρια.
Πλέον η Κυπαρισσία κοιτάζει το αυριανό ματς με τη Μεθώνη εκτός έδρας που στόχος είναι το διπλό για να συντηρήσει τη διαφορά με τους διώκτες της.
Φυσικά άπαντες υπολογίζουν τη Μεθώνη που παραδοσιακά διαθέτει σκληρή έδρα και έχει ανάγκη τους βαθμούς.
Μοναδική απουσία είναι ο Ντάβι που απέχει από τις προπονήσεις, έχοντας τιμωρηθεί από τη διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα.