Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 13:36

Στις 31 Ιουλίου ξεκινά προετοιμασία η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον



Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της "Μαύρης Θύελλας" μιας και οι «μελανόλευκοι» όρισαν την πρώτη της ομάδας για την προσεχή Δευτέρα 31 Ιουλίου.


Ο νέος τεχνικός της ομάδας Νίκος Ζαλίκας βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για μόνιμη εγκατάσταση και τις προηγούμενες μέρες είχε σειρά συναντήσεων με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα. Από την μια όρισαν λοιπόν την έναρξη της προετοιμασίας για τις 31 του μήνα και από την άλλη συνεχίζουν την μεταγραφική αναζήτηση μιας και το ρόστερ της ομάδας έχει ακόμη πολλά κενά.
Θυμίζουμε ότι η "Μαύρη Θύελλα" επιστρέφει φέτος στην Γ' εθνική με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και να χτυπήσει την άνοδο στην Β' εθνική. Ανανέωσε ένα μεγάλο μέρος του περσινού βασικού κορμού, αλλά έφυγαν οι δύο βασικοί επιθετικοί, Χρήστος Καλαντζής και Βασίλης Αθανασόπουλος. Μεταγραφικά έχει κάνει λίγα πράγματα έως τώρα παίρνοντας μόνο τους Αρι Μουστάκα και Μιχάλη Ζαχαρόπουλο. Οι διοικούντες έχουν προαναγγείλει τουλάχιστον 5-6 δυνατές μεταγραφές, από τις οποίες και θα φανεί  αν πράγματι θα δημιουργηθεί μια ομάδα ικανή να κοιτάξει ψηλά στη νέα Γ' εθνική...