Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2013 13:20

Με προβλήματα η Εράνη αύριο στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
Με προβλήματα η Εράνη αύριο στους Γαργαλιάνους

Δύο βαθμούς στην έδρα της πέταξε η Εράνη που αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με το Διαβολίτσι και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας μετά από 6 αγωνιστικές.

Ο προπονητής Δημήτρης Παναγιώτου έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και θεωρεί πως έδωσαν αυτό που μπορούσαν κόντρα σε ατυχίες που προκύπτουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.
Η Φιλιατρινή ομάδα έχει πολύ μικρό ρόστερ εξ αρχής και με τους τραυματισμούς που έχουν προκύψει μέχρι τώρα, αντιμετωπίζει πρόβλημα και σπάνια κατορθώνει να συμπληρώσει 18αδα σε αγώνα!
Το ματς με το Διαβολίτσι ανήκει πάντως στο παρελθόν, με τους "πράσινους" να προετοιμάζονται για το αυριανό ντέρμπι με τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους. Σε αυτό το ματς η Εράνη θα προσπαθήσει να είναι πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια κάτι που της έλειψε με το Διαβολίτσι.
Για το αυριανό ματς εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπεγλεκτσή και Κιούτακ που αποχώρησαν τραυματίες, ενώ και ο Μοροσάνου δεν είναι 100% έτοιμος (ενοχλήσεις στον προσαγωγό). Επίσης θα λείψει για ένα ακόμη ματς και ο Αντωνόπουλος και το μόνο θετικό είναι πως εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Γιάννης.