Τρίτη, 25 Ιούλιος 2017 16:13

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Συνεχίζει στον πάγκο ο Διονύσης Πουλής

Γράφτηκε από τον

Με τον Διονύση Πουλή στον πάγκο της θα πορευτεί και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Α.Ε. Αβίας στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Πριν λίγες ημέρες ο κ. Πουλής είχε συνάντηση με μέλη της διοίκησης, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα σχετικά με την ομάδα, ενώ αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους και έτσι ο έμπειρος προπονητής θα βρίσκεται για 4η σερί περίοδο στον πάγκο της.

Τις τελευταίες ημέρες, μετά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Πουλή έχει ξεκινήσει η προσπάθεια στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού και παράλληλα οι διοικούντες ασχολούνται και με τον πανηγύρι, που διοργανώνει κάθε χρόνο η ομάδα με σκοπό να συγκεντρώσει έσοδα που θα βοηθήσουν ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις τη νέα σεζόν.

Σε ότι αφορά το πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Κάμπου και τους παρευρισκόμενους θα διασκεδάσουν με τα τραγούδια τους, ο Παναγιώτης Λογιώτης και η Βάσω Γεωργίκου.

Εσωτερική μεταγραφή ο Τ. Βαβαρούτσος

Στο άλλο κομμάτι το αγωνιστικό, για την ώρα η πρώτη και σημαντική προσθήκη είναι αυτή του 28χρονου Τάσου Βαβαρούτσου. Ο έμπειρος επιθετικός θα επαναδραστηριοποιηθεί φέτος μετά από έναν χρόνο απουσίας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Πέρα από την επιστροφή του Βαβαρούτσου, οι άνθρωποι της Α.Ε. Αβίας έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις με όλα τα παιδιά που ήταν φέτος στην ομάδα για να ξεκαθαρίσουν ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν και ανάλογα να προχωρήσουν σε προσθήκες. Για την ώρα δύο παίκτες, οι Πέτρος Μανιατέας και Θανάσης Γεωργαντάς έχουν αποχωρήσει.

 Οσον για την προετοιμασία θα ξεκινήσει μετά τις 15 Αυγούστου, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης.