Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2013 13:52

Χωρίς περιθώρια για απώλειες βαθμών ο Πάμισος στο ματς με Δώριο

Γράφτηκε από τον

Μακριά από τη νίκη για μία ακόμα αγωνιστική έμεινε ο Πάμισος. Η ομάδα της Μεσσήνης αναδείχθηκε εκ νέου ισόπαλη, αυτή τη φορά με τον Ολυμπιακό (0-0), ενώ είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Εθνικό Μελιγαλά (2-2) και Εράνη (1-1). Ετσι υποχώρησε στην τρίτη θέση της Α' τοπικής και απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από την πρώτη Κυπαρισσία. Κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με το Δώριο.


Ο Γιώργος Αργυρόπουλος τονίζει ότι ο Πάμισος θέλει μόνο νίκη, τόσο αύριο στο Δώριο, όσο και την Κυριακή που θα υποδεχτεί στο Διαβολίτσι ώστε να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Ο προπονητής των "πρασίνων" ξεκαθαρίζει ότι: "Υπάρχει προβληματισμός και στενοχώρια, αλλά όχι απογοήτευση. Είναι θετικό ότι η ομάδα συνεχίζει αήττητη. Θα μπορούσαμε όμως να έχουμε δύο βαθμούς περισσότερους από το ματς με την Εράνη".
Το αρνητικό για τον Πάμισο είναι ότι θα μεταβεί στο Δώριο με απουσίες, καθώς ο Κωτσάκης είναι τιμωρημένος, ενώ οι Ζάρκος, Αλεβίζος και Γ. Τρίψας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη.
Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις γίνονται σε πλαστικό τάπητα ώστε να εξοικειωθούν οι παίκτες στις συνθήκες που θα συναντήσουν.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ