Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 13:48

Συνάντηση κορυφής στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Στη Μεσσήνη αναμένονται σήμερα τόσο ο πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Ντούλης, όσο και ο προπονητής των “πρασίνων” Αλέξης Μαντζούνης.

Οι δύο άνδρες θα βρεθούν στο βραδινό διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τους Νησιώτες.

Από το οικονομικό, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και φυσικά το μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Πάμισος ετοιμάζει πακέτο μεταγραφών προκειμένου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Μέχρι τώρα η μοναδική προσθήκη είναι ο Βέλλης από το Μιλτιάδη, αλλά υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με αρκετούς παίκτες εκτός Μεσσηνίας και μένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθούν. Στο ρόστερ θα ενταχθούν και κάποιοι ταλαντούχοι παίκτες από ομάδες της Μεσσηνίας, μιας και η φιλοσοφία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι να δουλεύουν με νεαρούς και φιλόδοξους παίκτες. Εκτιμάται ότι αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθούν αρκετές μεταγραφές.

 Οσον αφορά τις ανανεώσεις σε εκκρεμότητα παραμένει η περίπτωση του Γιάννη Μωράκη, που αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς και έμπειρους παίκτες, με μεγάλη προσφορά στον Πάμισο. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.