Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 15:12

Στο τεχνικό τιμ του Εθνικού Μελιγαλά ο Μίντζηρας

Γράφτηκε από τον

Ο Φραγκίσκος Κεράνης καλείται να κολυμπήσει φέτος στα... βαθιά νερά της προπονητικής, αναλαμβάνοντας τον Εθνικό Μελιγαλά.

Ο νεαρός τεχνικός δεν θα είναι πάντως μόνος σε αυτή την προσπάθεια, μιας και θα έχει συνεργάτη τον Κώστα Μίντζηρα, με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί το ποδόσφαιρο στη “Μαύρη Θύελλα” και αγωνίστηκαν στη συνέχεια σε πολλές ομάδες της Μεσσηνίας.

Δύο παίκτες που θα μπορούσαν να φθάσουν ψηλότερα, αλλά διάφορες συγκυρίες δεν τους το επέτρεψαν και πλέον έχουν ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική τους διαδρομή. Οι Κεράνης και Μίντζηρας συνδέονται με χρόνια φιλία και αυτό προμηνύει ότι θα έχουν και καλή συνεργασία στον πάγκο του Εθνικού, που θέλει να αφήσει τη σφραγίδα του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Νέα μεταγραφή ο Γ. Δρακόπουλος

Γι’ αυτό και η ομάδα του Μελιγαλά προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφή, αποκτώντας τον Γιάννη Δρακόπουλο από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καλαμάτα, Πάμισο και Απόλλωνα Καλαμάτας και αποτελεί το 7ο κατά σειρά απόκτημα του Εθνικού, μετά τους Βασίλη Αλεβίζο, Ηλία Καπόγλη, Στέλιο Σπανό, Παναγιώτη Καραγιάννη, Γιάννη Μακρή και Βαγγέλη Κουλόπουλο. Πρόθεση του Κεράνη είναι να προωθηθούν και ορισμένα παιδιά από την ακαδημία, τα οποία θα βρεθούν στην έναρξη της προετοιμασίας.

Αυτή έχει οριστεί για την προσεχή Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Μελιγαλά, όπου θα γίνει και αγιασμός.