Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 14:40

Mε άλλη φιλοσοφία και παίκτες ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Διαφορετικός σε σχέση με προηγούμενες χρονιές θα είναι ο Απόλλων Καλαμάτας, την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Δεν είναι μόνο οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία και στο έμψυχο δυναμικό, αλλά και στη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η ομάδα, αφού ο νέος προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος με τη συνεργασία της διοίκηση, θα προσπαθήσει να λειτουργήσει την ομάδα με τη φιλοσοφία, που είχε αναπτύξει στις ομάδες που έχει δουλέψει έως τώρα.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ολοκληρωθεί και άλλες κινήσεις ενίσχυσης ανεβάζοντας τον αριθμό των παικτών που θα πλαισιώσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος είναι και επίσημα παίκτης του Απόλλωνα με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Μικρομάνης. Επίσης νέα πρόσωπα είναι οι Κώστας Παπαβασιλόπουλος και ο νεαρός τερμαοτφύλακας Δημήτρης Τσιγάρος που το προηγούμενο διάστημα ήταν στη Κ17 της βελγικής Οστάνδης, ενώ τα πρώτα αποκτήματα ήταν οι Τζανέτος Παπαδέας, Ελβις Γκελγκέργια και Βασίλης Κακαλής.

Από το υπάρχον υλικό είναι κοντά στην παραμονή οι Δημήτρης Μανωλόπουλος, Δημήτρης Τσουλάκος, Αποστόλης Τρικουράκης, Γιάννης Παυλάκος και Σπύρος Αντωνόπουλος.

Οπως φαίνεται από τις παραπάνω κινήσεις, έχει ολοκληρωθεί η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού κατά 95%. Απομένουν ακόμη μία δύο κινήσεις ώστε να ολοκληρωθεί η ενίσχυση.

Από τον Απόλλωνα έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής οι Βασίλης Αλεβίζος, Γιώργος Μπούρας.

 Το προσεχές Σάββατο έχει προγραμματιστεί να γίνει η πρώτη συγκέντρωση, αλλά δεν θα έχει επίσημο χαρακτήρα. Η διοίκηση και ο προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος έχουν δώσει ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές στις 6.30 το απόγευμα στα αποδυτήρια της ομάδας στο γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”. Στους ποδοσφαιριστές θα μοιραστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων και παράλληλα θα γίνει η γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα. Στη διάρκεια της συγκέντρωσης θα γνωστοποιηθεί στους παίκτες η ημέρα έναρξης της προετοιμασίας.