Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 17:55

Οι Τσιλίκος, Παυλόπουλος στον πάγκο του Ατρόμητου Πλατύ

Γράφτηκε από τον

Προπονητικό δίδυμο στον πάγκο του θα έχει την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ο Ατρόμητος Πλατύ.

Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει το “χρίσμα” του προπονητή στους Βασίλη Τσιλίκο και Δημήτρη Παυλόπουλο, οι οποίοι παράλληλα θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ως ποδοσφαιριστές.

Ηδη η διοίκηση σε συνεργασία μαζί τους έχει ξεκινήσει την προσπάθεια στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού.

Οι πρώτες κινήσεις αφορούν τις αποδεσμεύσεις παικτών, καθώς σε συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας το περασμένο Σάββατο, στο Μάντζειο κτήριο αποφασίστηκε να λήξει η συνεργασία με τους Γιώργο Μπούρα, Παναγιώτη Κουτσουμπό, Παναγιώτη Σουλιμά, Διονύση Βανικιώτη (ήταν δανεικοί και επιστρέφουν στον Αστέρα Αρφαρών), Νίκο Μουλιάτο, Λάμπρο Στεφάνου-Παπαλάμπρο, Αγγελο Κρέπη και Αναστάσι Βαγκελί. Εφυγε και ο Γιώργος Κοντόπουλος, ο οποίος πήρε μετάθεση για την Κρήτη, όπου υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία.

Από το υπάρχον έμψυχο υλικό συνεχίζουν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και σε αυτούς θα προστεθούν 5-6 άτομα που θα αποκτηθούν από το μεταγραφικό παζάρι, ενώ γίνεται προσπάθεια να επιστρέψουν και κάποια παιδιά που είναι από το χωριό και για δικούς τους λόγους δεν συμμετείχαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Σε ότι αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης έχουν προχωρήσει οι επαφές με κάποιους παίκτες, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Οσον αφορά την προετοιμασία θα ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής ημερομηνίας έναρξης.