Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 18:14

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Βαγγέλη Αρναούτη

Γράφτηκε από τον

Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε την Δευτέρα το βράδυ ο Αστέρας Μικρομάνης.

Μετά την εκλογή τα καινούργια μέλη συναντήθηκαν στα γραφεία της ομάδας και προχώρησαν στη συγκρότηση της διοίκησης σε Σώμα. Να σημειωθεί ότι τα περισσότερα μέλη είναι καινούργια, ενώ μόλις δύο είναι οι παλιοί, ο Βαγγέλης Αρναούτης που ανέλαβε πρόεδρος και ο Γιώργος Φράγκος, που είναι ο γενικός γραμματέας. Αναλυτικά το καινούργιο συμβούλιο του Αστέρα αποτελείται από τους Βαγγέλη Αρναούτη πρόεδρο, Νίκο Φωτεινάκη αντιπρόεδρο, Γιώργο Φράγκο γενικό γραμματέα, Βασίλη Φράγκο ταμία, Δημήτρη Τζεφεραιμηναίο γενικό αρχηγό και μέλη τους Γιάννη Αθανασόπουλο, Χρήστο Κοτσιλιέρη,ι Νίκο Καρδάση και Γιώργο Ξυνό.

Σε ότι αφορά τον στόχο της ομάδας για τη ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο είναι να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα μέσα από την οποία να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία. Στην προσπάθεια για να υλοποιηθεί ο παραπάνω στόχος θα βοηθήσουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στον πάγκο για 4η σερί χρονιά ο Σκαρπαλέζος

Από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης ήταν να προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασία με τον προπονητή Μιχάλη Σκαρπαλέζο, ο οποίος θα καθίσει για 4η σερί σεζόν στον πάγκο του Αστέρα. Οσο για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, ήδη έχουν ανανεώσει όλα σχεδόν τα παιδιά, που αγωνίστηκαν τη χρονιά που πέρασε στην ομάδα της Μικρομάνης. Από εκεί και πέρα είναι πιθανόν να υπάρχει ενίσχυση με την απόκτηση 2-3 ποδοσφαιριστών. Σίγουρα η πρώτη αφορά στον Ανέστη Μπαράι, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός σε ομάδα της Ρόδου, όπου υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Στο θέμα των αποχωρήσεων, μέχρι τώρα ο μοναδικός που έχει αποχωρήσει και μάλιστα με τη μορφή δανεισμού, είναι ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος, που παραχωρήθηκε στον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Τέλος, γύρω στις 20 Αυγούστου είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει η προετοιμασία κάτι που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

 Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης ήταν η δήλωση συμμετοχής της ομάδας στο κύπελλο Μεσσηνίας και στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.