Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 12:39

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Η ενίσχυση ξεκινά από την άμυνα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Η ενίσχυση ξεκινά από την άμυνα

Την προσεχή Δευτέρα ξεκινά προετοιμασία η Καλαμάτα για τη Γ’ εθνική και ο Νίκας Ζαλίκας θέλει να έχει από την πρώτη μέρα ορισμένους από τους παίκτες που προορίζονται για το βασικό σχήμα.

Η επιθυμία του νέου τεχνικού της “Μαύρης Θύελλας” φαίνεται λοιπόν πως θα γίνει πραγματικότητα, μιας και η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές και απομένουν μόνο τα τυπικά για να τους ανακοινώσει. Ενα από τα ονόματα που διέρρευσαν, είναι ο 26χρονος αμυντικός Ορέστης Νικολόπουλος (φώτο), ο οποίος τελείωσε τη σεζόν στην Κύπρο με τον Ερμή Αραδίππου και έχει αγωνιστεί ακόμα σε αρκετές ομάδες, όπως Φωστήρα, Χαλκίδα, Αρη, Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Νικολόπουλος θα έρθει αυτές τις μέρες στην Καλαμάτα προκειμένου να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται και άλλες αφίξεις.

 Η ενίσχυση σε πρώτη φάση θα αφορά την αμυντική γραμμή, όμως είναι δεδομένο ότι θα γίνουν προσθήκες σε όλες τις γραμμές, καθώς το ρόστερ έχει πολλά κενά και χρειάζεται διψήφιος αριθμός μεταγραφών για να μπορέσει η Καλαμάτα να πρωταγωνιστήσει στη Γ’ εθνική.