Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 13:02

Τέλος από τον Τσικλητήρα και ο Μπίζος

Γράφτηκε από τον
Τέλος από τον Τσικλητήρα και ο Μπίζος

Μετά τους Γραμματικόπουλο, Κυριαζόπουλο, Ζαχαρόπουλο, Κερμενίδη, Γεωργιόπουλο, Σεντεμέντε, παρελθόν για τον Τσικλητήρα Πύλου αποτελεί και ο Αγγελος Μπίζος.

Ο 26χρονος αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με τον Τσικλητήρα, στον οποίο αγωνίστηκε με επιτυχία για 2 σεζόν. Ο Μπίζος είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ στη Μεσσηνία, ενώ βοήθησε σημαντικά και στην παρθενική παρουσία του συλλόγου στη Γ’ εθνική. Αποφάσισε όμως ότι δεν θέλει να συνεχίσει άλλο στην Πύλο και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η αποχώρηση και του αρχηγού μεγαλώνει τον προβληματισμό στον Τσικλητήρα, που καλείται ουσιαστικά να χτίσει μια ομάδα από την αρχή, μιας και έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλα τα βασικά στελέχη.

 Στον πάγκο συνεχίζει πάντως ο Νίκος Κακαλέτρης, αλλά όχι και ο συνεργάτης του Κώστας Παλαμάρας που ανέλαβε τα ηνία του Α.Ο. Διαβολιτσίου. Ο Κακαλέτρης σε συνεργασία με τη διοίκηση καλούνται να τρέξουν το σχεδιασμό για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Για την ώρα όμως υπάρχει μεταγραφική... στασιμότητα.