Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 13:29

Με ντόπια παιδιά στη Β’ κατηγορία ο Αστέρας Αρφαρών

Γράφτηκε από τον

 

Στα ντόπια παιδιά θα στηριχθεί ο Αστέρας Αρφαρών τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Στόχος της νέας διοίκησης, αλλά και του προπονητικού τιμ είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα μοιάζει περισσότερο με παρέα, όπου όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να φέρουν εις πέρας το στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή της ομάδας στη Β’ κατηγορία.

Αυτό δείχνουν οι έως τώρα κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει η διοίκηση στην προσπάθεια που κάνει με το προπονητικό δίδυμο Γιώργο Γιαννακούτζο και Φίλιππα Μητσόπουλο για να στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι ο Γιαννακούτζος θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα, καθώς εκτός από τα καθήκοντα του ως προπονητής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής.

Στο θέμα του έμψυχου δυναμικού μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Γιώργος Μπούρας (Απόλλων Καλαμάτας), Γιώργος Χριστόπουλος, Θανάσης Παναγιωτόπουλος (Πανιώνιος Καλαμάτας), Κώστας Σακκάς (Ολυμπιακός Ανάληψης) και Γιώργος Μαρκόπουλος (Αστέρας Μικρομάνης). Σε αυτούς θα προστεθούν οι Γιώργος Γιαννακόπουλος και Τέλης Μαθιός, οι οποίοι επανέρχονται στην ενεργό δράση.

Οι επόμενες κινήσεις των ανθρώπων του Αστέρας έχουν να κάνουν με τις επαφές που γίνονται για την απόκτηση δύο ακόμη παικτών του Γρηγόρη Τσιλίκου και του Νίκου Μουλιάτου, οι οποίοι τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκαν στον Ατρόμητο Πλατύ.

Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημέρα έναρξης.

Εκτός από τη πρώτη ομάδα, στόχος της νέας διοίκησης είναι να ξεκινήσουν και πάλι τη λειτουργία τους, τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας του Αστέρα. Μάλιστα όταν ξεκαθαρίσουν τα θέματα με την πρώτη ομάδα, η διοίκηση θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να φτιαχτούν ομάδες υποδομής.