Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 14:27

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Υπογράφει ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Φελίπε Γκόμες!

Γράφτηκε από τον

Με Βραζιλιάνο τερματοφύλακα θα πορευτεί η Καλαμάτα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής...

 

Οι ιθύνοντες της ομάδας ήρθαν χθες το μεσημέρι σε συμφωνία με τον 28χρονο γκολκίπερ Φελίπε Αλεξάντρε Γκόμες που πριν 4 χρόνια έπαιξε με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Σούπερ Λίγκα και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα.

 

Πρόκειται για μία μεταγραφή από το... πάνω ράφι που ενισχύει πολύ την “Μαύρη Θύελλα” κάτω από τα γκολπόστ. Ο ύψους 1,98 τερματοφύλακας διαθέτει Ιταλικό διαβατήριο και είχε 7 συμμετοχές με τον Απόλλωνα στη Σούπερ Λίγκα τη σεζόν 2013-14 (αγωνίστηκε μάλιστα απέναντι σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ), ενώ πέρυσι έπαιξε με τον Πανελευσινιακό στη Β’ εθνική όπου είχε 10 90λεπτες συμμετοχές. Ακόμη στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί και με τον Θεσπρωτό στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

 

Επίσης έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Βραζιλίας, της Βολιβίας, της Λιθουανίας, ενώ στην Κύπρο έχει παίξει στην Αγία Νάππα και στη Δόξα Κατοκοπιάς.

 

Αυτή είναι η πρώτη από τις ηχηρές μεταγραφές που έχει προαναγγείλει πως θα κάνει η διοίκηση της Καλαμάτας, με σκοπό την μέγιστη δυνατή ενίσχυση εν όψει του πρωταθλήματος της

 

Γ’ εθνικής, όπου οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί.

 

Ο πανύψηλος Βραζιλιάνος γκολκίπερ αναμένεται να προσφέρει σιγουριά κάτω από τα γκολπόστ, ενώ μην ξεχνάμε πως στο ρόστερ υπάρχει και ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

 

Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή της Καλαμάτας στο θερινό μεταγραφικό παζάρι μιας και είχαν προηγηθεί οι Αρης Μουστάκας από Πανθουριακό και Μιχάλης Ζαχαρόπουλος από Τσικλητήρα Πύλου.

 

Τα τυπικά και με Νικολόπουλο

 

Παράλληλα τα τυπικά απομένουν και για την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού Ορέστη Νικολόπουλου, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ασπρόμαυρης ομάδας και απομένει να έρθει στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να υπογράψει.

 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ενδέχεται πάντως να ανακοινωθούν κι άλλες μεταγραφές, αφού ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας θέλει να μην υπάρχουν πολλές ελλείψεις ποδοσφαιριστών στην έναρξη της προετοιμασίας.

 

Να θυμίσουμε πως η “πρώτη” της Καλαμάτας έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

 

Αγιασμός πάντως δεν θα γίνει την Δευτέρα, αλλά σε κάποια άλλη ημερομηνία το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου για να δώσει το “παρών” και ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος.