Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 19:08

Πρόεδρος ο Παναγιώτης Κρίκας στον Παπαφλέσσα Αμφειας

Γράφτηκε από τον
Πρόεδρος ο Παναγιώτης Κρίκας στον Παπαφλέσσα Αμφειας

 

 

Στον προεδρικό θώκο του Παπαφλέσσα Αμφειας επέστρεψε μετά από τρία χρόνια ο Παναγιώτης Κρίκας.

Η ομάδα της Αμφειας, κατάφερε τελικά μετά από πολλές συναντήσεις να εκλέξει νέα διοίκηση και να συνεχίσει να λειτουργεί και να συμμετέχει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Μεσσηνίας. Την Τρίτη το βράδυ τα νέα μέλη συναντήθηκαν στα γραφεία της ομάδας και έγινε η συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα, η οποία αποτελείται από 15 μέλη συνολικά, εκ των οποίων οι Παναγιώτης Κρίκας, Κατερίνα Παπαδολιοπούλου, Στάθης Σακκάς, Γιάννης Παναγιωτακόπουλος συμμετείχαν στην προηγούμενη, αλλά και σε παλιότερες διοικήσεις και οι υπόλοιποι είναι καινούργια πρόσωπα. Αναλυτικά το νέο διοικητικό σχήμα απαρτίζουν οι Παναγιώτης Κρίκας πρόεδρος, Κατερίνα Παπαδολιοπούλου α’ αντιπρόεδρος, Διονύσης Μαλαπάνης β’ αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Αθ. Σακκάς γενικός γραμματέας, Στάθης Σακκάς β’ γενικός γραμματέας, Νίκος Μαλαπάνης ταμίας, Κώστας Τσούγκος β’ ταμίας, Νίκος Κορομηλάς γενικός αρχηγός, Δημήτρης Δωδεκάτος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Γιάννης Παναγιωτακόπουλος έφορος υλικού και μέλη οι Παναγιώτης Χρ. Σακκάς, Γιώργος Σπυρόπουλος, Παναγιώτης Δωδεκάτος, Αριστείδης Σιάχος και Λάζαρος Ιωαννίδης.

Στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν, όπως αποφάσισε το νέο Δ.Σ. είναι η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό και να διεκδικήσει ότι καλύτερο στη διάρκεια της χρονιάς.

Οι παράγοντες του Παπαφλέσσα σκέφτονται να διοργανώσουν πανηγύρι μέσα στον Αύγουστο με στόχο να συγκεντρώσουν έσοδα που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Στον πάγκο ο Παπαγιαννόπουλος

Στο αγωνιστικό κομμάτι η πρώτη κίνηση της διοίκησης ήταν η πρόσληψη του προπονητή Αντώνη Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε ήταν συνεργάτης του Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο της Αναγέννησης. Εχει εμπειρία, καθώς έχει δουλέψει και σε άλλες ομάδες του νομού. Σε συνεργασία μαζί του θα ξεκινήσει άμεσα η προσπάθεια για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Η ομάδα θα στηριχθεί στα περισσότερα παιδιά από το περσινό υλικό και σε 4 παίκτες που αναμένεται να αποκτηθούν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Στόχος είναι να αποκτηθούν παίκτες στη μεσαία και επιθετική γραμμή, καθώς και τερματοφύλακας. Σε ότι αφορά τους παίκτες της μεσαίας γραμμής να αγωνίζονται στα δύο άκρα αριστερά και δεξιά.

Για την ώρα υπάρχουν μόνο αποχωρήσεις, καθώς έχουν μείνει ελεύθεροι οι Τάσος Αντωνούρης, Μιχάλης Γιαννόπουλος, Θεόδωρος Σούσα, Γιώργος Γαλανόπουλος, Χρήστος Λαμπρόπουλος και Αλέξανδρος Ζεμπίλας.