Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 20:25

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Αξιολόγηση των παικτών πριν αρχίσει προετοιμασία

Γράφτηκε από τον

 

Ιδιαίτερο βάρος στην αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της θα δώσει τη νέα αγωνιστική περίοδο η διοίκηση της Α.Ε. Γαργαλιάνων.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Θανάσης Λακριντής (φώτο) θέλει να γνωρίζει σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες του πριν την έναρξη της προετοιμασίας, στη διάρκεια της, καθώς επίσης και καθ’ όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Δίνοντας έτσι ιδιαίτερο βάρος στη υγεία των ποδοσφαιριστών, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλει να επιβαρύνει παιδιά που ασχολούνται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, πολλά από τα οποία είτε πηγαίνουν σχολείο, είτε δουλεύουν.

Επικεφαλής της αξιολόγησης θα είναι ο εργοφυσιολόγος Θεόδωρος Γραμματικόπουλος σε συνεργασία με τον γυμναστή Κώστα Γεωργακόπουλο. Μάλιστα ο κ. Γραμματικόπουλος θα παρακολουθεί την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Αυτή η αξιολόγηση θα γίνει λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η ομάδα των Γαργαλιάνων την προετοιμασία της για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Μιας και ο λόγος για την προετοιμασία, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει ο κ. Λακριντής θα ξεκινήσει την Πέμπτη 17 Αυγούστου.

Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, η ομάδα θα στηριχθεί στους περισσότερους παίκτες από τον περσινό κορμό, στους νεοαποκτηθέντες Χαρίλαο Φουρναράκο, Αντώνη Στασινόπουλο, Δημήτρη Σώκαλη, Κώστα Ροβολή και σε όποιους αποκτηθούν τις επόμενες ημέρες. Μιλάμε για τουλάχιστον δύο παίκτες με τους οποίους έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις, αλλά για την ώρα δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη.

 Από την ομάδα έχει αποχωρήσει ο Θανάσης Γεωργιόπουλος, ενώ πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος και ο Αλέξανδρος Μάγκος.