Παρασκευή, 28 Ιούλιος 2017 13:34

“Ψήνεται” επιστροφή Ερέκι στον Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον

Να κλείσουν το ρόστερ το συντομότερο δυνατό θέλουν στον Τέλλο Αγρα και οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι συνεχείς.

Μέχρι τώρα ο φιλόδοξος σύλλογος των Γαργαλιάνων έχει αποκτήσει τον επιθετικό Θανάση Γεωργιόπουλο και τον τερματοφύλακα Θοδωρή Ντουγέρογλου.

Παράλληλα οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται κοντά και σε έναν μέσο που έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας και αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, τότε ο Αγρας θα ενισχυθεί πολύ στον άξονα.

Συν τοις άλλοις οι διοικούντες του Τέλλου Αγρα εντείνουν τις προσπάθειες τους να πείσουν τον Αλέξανδρο Ερέκι να φορέσει και τη νέα χρονιά τα “ερυθρόλευκα”. Ο 22χρονος μέσος έκανε εξαιρετικό πρώτο γύρο πέρυσι, όμως τον Ιανουάριο άφησε τον Αγρα για να παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα της Αλβανίας. Το δελτίο όμως του Ερέκι εξακολουθεί να παραμένει στους Γαργαλιάνους και είναι πιθανό ο αριστεροπόδαρος μέσος να ενισχύσει την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα την προσεχή περίοδο. Συνεχείς επαφές υπάρχουν και με τον Πατρινό μεσοαμυντικό Νίκο Τσίμπιτση, όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί η “χρυσή τομή” στο οικονομικό.

Από το περσινό ρόστερ εκκρεμότητα υπάρχει με τον έμπειρο φορ Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος ενδέχεται να “κρεμάσει” τα παπούτσια του.

 Τέλος, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του προπονητή Αντώνη Μαυρέα οι παίκτες του Αγρα αναμένεται να μπουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν προετοιμασία την Δευτέρα 7 Αυγούστου.