Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2013 18:21

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Πάθος για νίκη στο ντέρμπι με Εράνη

Γράφτηκε από τον

Με την πίκρα ότι έπαιξε καλά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως αντίκρισμα έμεινε ο Τέλλος Αγρας στο ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά εκτός έδρας.

Οι "ερυθρόλευκοι" εμφανίστηκαν κατά πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς κόντρα στην Πύλο και έχασαν στις λεπτομέρειες από έναν αντίπαλο που κάνει πρωταθλητισμό.
Η εμφάνιση λοιπόν του Αγρα ήταν πολύ καλή στο Μελιγαλά και αυτό που του έλειψε ήταν το τελείωμα στις φάσεις. Παράλληλα η ομάδα των Γαργαλιάνων ευχαριστεί τη διοίκηση του Εθνικού για τη φιλοξενία.
Τώρα ο Αγρας έχει μπροστά του το τοπικό ντέρμπι με την Εράνη που θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο του.
Η ομάδα του Γιώργου Μηλίτση θα προσπαθήσει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές, με τους βαθμούς να κρίνεται αναγκαίους από τη στιγμή που συνεχίζεται το… βαρύ πρόγραμμα. Στην προσπάθεια τους αυτοί οι παίκτες του Αγρα αναμένεται να έχουν θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους τους μιας και αυτός ο αγώνας εκτός από τους βαθμούς, μετρά και το γόητρο.
Στα αγωνιστικά το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Γεωργόπουλος που έχει κάκωση στον αγκώνα και δεν είναι σίγουρο αν θα αγωνιστεί.