Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2013 20:48

Α' ΤΟΠΙΚΗ: Εκτός έδρας δοκιμάζονται οι 3 πρωτοπόροι στην αυριανή εμβόλιμη αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

Μια εμβόλιμη αγωνιστική είχε ορίσει η ΕΠΣΜ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α' τοπικής και αυτή είναι αύριο Τετάρτη με 8 αναμετρήσεις να διεξάγονται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής (κοινή ώρα έναρξης στις 3 το μεσημέρι).


Το αξιοσημείωτο στο πρόγραμμα είναι πως οι έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους!
Το ενδιαφέρον βέβαια είναι μεγαλύτερο στους τρεις πρωτοπόρους που καλούνται να περάσουν με νίκες από δύσκολες έδρες. Η Κυπαρισσία που οδηγεί την κούρσα πηγαίνει στη Μεθώνη για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα με στόχο το "7 στα 7".
Ο δεύτερος της βαθμολογικής κατάταξης Εθνικός Μελιγαλά θα παίξει στην Καλαμάτα με την Ομόνοια αναζητώντας το τέταρτο φετινό του "διπλό" για να διατηρηθεί σε απόσταση 4 βαθμών από την Κυπαρισσία ή και να μειώσει τη διαφορά αν αυτή στραβοπατήσει στη Μεθώνη.
Ο Πάμισος δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς αυτή τη φορά στο Δώριο με τη νίκη να αποτελεί αυτοσκοπό μετά τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες που τον έφεραν έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή.
Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει το Τριφυλιακό ντέρμπι που θα γίνει στους Γαργαλιάνους μεταξύ του Τέλλου Αγρα και της Εράνης. Ενα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς, όμως σημαντικό ρόλο παίζει και το γόητρο μιας και μιλάμε για ένα κλασικό ντέρμπι μεταξύ δύο εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Μεσσηνίας.
Στο Διαβολίτσι ο τοπικός ΑΟΔ και ο Ολυμπιακός Καλαμάτας που δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα θα ψάξουν τη νίκη για να ανέβουν στη βαθμολογία μιας και έχουν τις δυνατότητες για καλή πορεία. Ντέρμπι… φορμαρισμένων ομάδων θα γίνει στη Σπερχογεία όπου οι "Ταύροι" θα αντιμετωπίσουν τον Τσικλητήρα Πύλου, σε ένα παιχνίδι που κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.
Αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στην Ανδρούσα όπου
η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Α.Ο. Φαραί, δύο ομάδες που έχουν κάνει καλό ξεκίνημα και έχουν σταθερότητα στην απόδοση τους.
Το πρόγραμμα κλείνει με το παιχνίδι των Αρφαρών όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμάτας με το νικηφόρο αποτέλεσμα να είναι στη σκέψη και των δύο συλλόγων.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, 3 μ.μ.
(7η αγωνιστική)
Σπερχογεία - Τσικλητήρας Πύλου
Γήπεδο Σπερχογείας
Καρβούνης, Τσαούση, Ρέκκας
Ομόνοια - Εθνικός Μελιγαλά
Γήπεδο "Γ. Λουκαρέας"
Αλεξέας, Κασκάνης, Γιαννέας
Αστέρας Αρφαρών - Απόλλωνας Καλαμάτας
Γήπεδο Αρφαρών
Λάμιας, Β. Γιαννέτσος, Σωτηρόπουλος
Τέλλος Αγρας - Εράνη
Γήπεδο Γαργαλιάνων
Μπλάνας, Καστανάς, Καραπιπέρης
Μεθώνη - Κυπαρισσία
Γήπεδο Μεθώνης
Νικολόπουλος, Αδαμόπουλος, Ταβουλαρέας
Διαβολίτσι - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Γήπεδο Διαβολιτσίου
Σερεμέτης, Κουτσαναστάσης, Αντωνόπουλος
Ανδρούσα - Α.Ο. Φαραί
Γήπεδο Ανδρούσας
Ζαρακοβίτης, Τσοπανάκης, Τσουκάλη
Δώριο - Πάμισος
Γήπεδο Δωρίου
Ψηλοπαναγιώτης, Λουκάς, Γεωργαντάς