Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 15:25

Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Με νέο τεχνικό τιμ, εφτά νεοαποκτηθέντες παίκτες και φιλοδοξίες, ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ο Εθνικός.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Μελιγαλά, όπου θα τελεστεί και Αγιασμός. Ο Φραγκίσκος Κεράνης (φώτο) πήρε τη σκυτάλη από τον Γιάννη Αντωνόπουλο και καλείται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας, θα έχει δίπλα του τον παλαίμαχο αμυντικό Κώστα Μίντζηρα, ο οποίος θα είναι συνεργάτης του νέου προπονητή του Εθνικού. Ο Φραγκίσκος Κεράνης θέλει ο Εθνικός να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο στην Α' τοπική και να κερδίσει το σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής Μεσσηνίας.

Μια ομάδα που θα έχει ταυτότητα και θα αγωνίζεται κάθε Κυριακή για τη νίκη ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Γι' αυτό και προχώρησε σε ποιοτικές προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Καραγιάννης, Κουλόπουλος, Σπανός, Αλεβίζος, Μακρής Δρακόπουλος και Καπόγλης, ενώ ο αριθμός θα αυξηθεί τις επόμενες μέρες, μιας και το μεταγραφικό παζάρι δεν έχει ακόμα κλείσει. Στα αξιοσημείωτα επίσης ότι θα συνεχίσει για μία ακόμα χρονιά ο Ηλίας Μουρούσιας, ο οποίος σκεφτόταν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Ο Εθνικός κράτησε στο ρόστερ του και άλλα βασικά στελέχη, όπως οι Θανόπουλος, Καρατζούλιας, ενώ θα προωθηθούν και ορισμένα παιδιά από την ακαδημία.

Ο Κεράνης θα δώσει ευκαιρίες σε 5-6 ταλαντούχους παίκτες και σταδιακά όσοι ξεχωρίζουν, θα προωθούνται στην ανδρική ομάδα, η οποία ξεκινά από σήμερα τη δουλειά.