Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 11:33

Με αρκετά νέα πρόσωπα η "πρώτη" της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Διακοπές τέλος για τους παίκτες της Καλαμάτας, καθώς από σήμερα ξεκινά η δουλειά για μια απαιτητική σεζόν, με όνειρα και φιλοδοξίες.

Η "Μαύρη Θύελλα" μπαίνει στο γήπεδο προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, όπου στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί για τις 7 το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, που θα αποτελέσει και φέτος την έδρα των νταμπλούχων Μεσσηνίας, οι οποίοι όμως θα κάνουν προπονήσεις και στο Δημοτικό Στάδιο. Στη σημερινή "πρώτη" θα βρεθούν αρκετά νέα πρόσωπα, με πρώτο τον προπονητή Νίκο Ζαλίκα που ήρθε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να εκπληρώσει το στόχο του πρωταθλητισμού. Ο Κατερινιώτης τεχνικός θα έχει συνεργάτες τον Ελβιο Μάνα (βοηθός) και τον Γιώργο Κατσούλη (γυμναστής) που ήταν και πέρυσι, καθώς και τους Σωτήρη Λυμπερόπουλο (προπονητής τερματοφυλάκων) και Ιωσήφ Λουκά (θα έχει την επιμέλεια των στατιστικών στοιχείων).

Από εκεί και πέρα, η Καλαμάτα απέκτησε αυτό το καλοκαίρι τους Αρη Μουστάκα από Πανθουριακό, Μιχάλη Ζαχαρόπουλο από Τσικλητήρα Πύλου και την περασμένη εβδομάδα τους Ορέστη Νικολόπουλο από Ερμή Αραδίππου και Φελίπε Αλεξάντερ Γκόμες από Πανελυσινιακό. Οι δύο πρώτοι είναι μέσοι, ο Νικολόπουλος κεντρικός αμυντικός και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας. Απαντες αναμένεται να κάνουν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση με τη νέα τους ομάδα, με το Ζαχαρόπουλο να έχει αγωνιστεί πάντως και στο παρελθόν με τη "Μαύρη Θύελλα".

Δεν αποκλείεται στο γήπεδο να βρεθούν και άλλες μεταγραφές, μιας και η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με αρκετούς παίκτες εκτός Μεσσηνίας, αλλά μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε υπογράψει κάποιος.

Το βέβαιο είναι ότι οι αριθμός των μεταγραφών θα είναι διψήφιος προκειμένου να καλυφθούν τα πολλά κενά στο ρόστερ και η Καλαμάτα να κάνει πρωταθλητισμό στη "Γ' εθνική", η οποία θα διεξαχθεί τη νέα σεζόν με το σύστημα των 8 ομίλων και από τους 8 πρωταθλητές θα ανέβουν μετά από μίνι πρωτάθλημα οι τέσσερις.