Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 17:01

Aπόψε η πρώτη συγκέντρωση του Πανθουριακού

Γράφτηκε από τον
Aπόψε η πρώτη συγκέντρωση του Πανθουριακού

Στα γραφεία του συλλόγου θα γίνει απόψε στις 9 η πρώτη συγκέντρωση του Πανθουριακού ενόψει της σεζόν, καθώς από αύριο ξεκινά η δουλειά.

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος που συνεχίζει για 4η σεζόν στον πάγκο, καθώς και η διοίκηση θα έχουν σήμερα μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και παράλληλα θα πάρουν το αθλητικό υλικό. Η πρώτη προπόνηση του καλοκαιριού θα γίνει την Τρίτη στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Σπερχογείας "Πέτρος Γεωργανάς",, στο οποίο θα διεξαχθεί η προετοιμασία του Πανθουριακού. Η έδρα όμως του φιλόδοξου συλλόγου θα είναι τη νέα σεζόν το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Ο Πανθουριακός φιλοδοξεί να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο στη Μεσσηνία και ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές στο μεταγραφικό παζάρι, παίρνοντας έμπειρους, αλλά και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει μία ακόμα κίνηση.

Θυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί οι Τριανταφυλλάκης,Χρ. Τρίψας, Αργυρόπουλλος, Γ. Τρίψας, Μουλιάτος, Λυμπερόπουλος, Βυζάς και Λάσκαρης.