Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 18:27

Την Πέμπτη στις 15:00 θα κριθούν όλα στην Σούπερ Λίγκα!

Γράφτηκε από τον

Το πιο σημαντικό Διοικητικό Συμβούλιο για το μέλλον της Σούπερ Λίγκας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 15:00, όπου θα ξεκαθαρίσει και το πότε θα γίνει η... σέντρα στο νέο πρωτάθλημα. Αγωνία για το αν τελικά βρεθεί λύση και συμφωνία με τη NOVA.

Από τις αρχές καλοκαιριού διαβάζετε για την πιο σημαντική συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Φτάσαμε στον Αύγουστο και δυστυχώς ακόμα λύση δεν έχει βρεθεί. Όλοι ελπίζουν πως θα βρεθεί την προσεχή Πέμπτη στις 15:00 όταν και θα διεξαχθεί ένα ακόμα Διοικητικό Συμβούλιο και μια ακόμα Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Πιο σοβαρό θέμα παραμένει οι σχέσεις με τη NOVA, σχέσεις που μόνο καλές δεν είναι και που αν δεν φτιάξουν απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Μένει να δούμε αν τελικά υπάρξει συμφωνία για την κεντρική διαχείριση, κάτι που αν συμβεί πάει να πει πως θα έχει υπάρξει και συμφωνία για τον αριθμό των ομάδων που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα από την μεθεπόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03/08/2017 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1. Θέματα συνεργασίας με τη FORTHNET.

2. Διάφορα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης έχουν ως εξής:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

2. Διάφορα».

Πηγή: gazzetta.gr