Τετάρτη, 02 Αύγουστος 2017 15:31

Ξεκίνησε το τρέξιμο η Αναγέννηση Παραλίας

Γράφτηκε από τον

 

Νέο ξεκίνημα με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα στηρίζεται κυρίως στα δικά της παιδιά κάνει από φέτος η Αναγέννηση Παραλίας, η οποία χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας άρχισε τις προπονήσεις ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Στον πάγκο θα βρίσκεται τη φετινή περίοδο ο Κώστας Στυλιανόπουλος, ο οποίος θα έχει για συνεργάτη του τον Κώστα Καραμπάγια, παλιό παίκτης της ομάδας. Στη διάθεση τους θα έχουν τους νεοαποκτηθέντες Στάθη Τσουλάκο, Δημήτρη Σκαφιδά, Γιώργο Χάντζο, Ηλία Μπιζίμη, Παναγιώτη Σταματόπουλο, Ηλία Καρμπαλιώτη, Aρη Αρβανίτη, Γιώργο Κωστέα, Παναγιώτη Πραστέλλα, Βασίλη Σπανό, τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό Γιάννη Μάλαμα Κώστα Λίβα, Γιάννη Πανταζή, Ηλία Δουρούμη, Κώστα Ξυδέα, Βαγγέλη Ταμπάκη, Ορφέα Φατούρο και όσους αποκτηθούν το επόμενο διάστημα.

Ηδη έχουν προχωρήσει οι επαφές με παίκτες ώστε να αποκτηθούν δύο αμυντικοί (μπακ και στόπερ) και ένας μέσος που να αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά. Από εκεί και πέρα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του 29χρονου αμυντικού Βασίλη Βεργόπουλου.