Τετάρτη, 02 Αύγουστος 2017 17:12

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Ανανέωσαν οι Μουτσούλας, Βανικιώτης

Γράφτηκε από τον

Δύο ανανεώσεις και δύο αποχωρήσεις είχαμε τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Συγκεκριμένα, άλλοι δύο παίκτες οι Δημήτρης Μουτσούλας και Νικήτας Βανικιώτης, ανανέωσαν τη συνεργασία τους, με τους “ερυθρόλευκους”.

Πλέον με τους Μουτσούλα και Βανικιώτη, οι περισσότεροι παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό έχουν συμφωνήσει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα περίοδο.

Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Στάθης και Ανδρέας Χρονόπουλος, καθώς λύθηκε η συνεργασία τους. Οι δύο παίκτες αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο και βοήθησαν τον Ολυμπιακό να πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Επίσης αποχώρησαν από την ομάδα οι Κώστας Σακκάς, Μάριο Χόλμπαν,

Σε ότι αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, οι παράγοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Αναστασόπουλο, έχουν προχωρήσει σε συμφωνία συνεργασία με 4 παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή, όμως μένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η απόκτηση τους. Εκτός από τους παραπάνω 4 παίκτες αναμένεται να γίνει άλλη μία μεταγραφή, καθώς οι συζητήσεις με τον υποψήφιο προς απόκτηση παίκτη, βρίσκονται στο αρχικό στάδιο.

Η προετοιμασία για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει την Τετάρτη 16 Αυγούστου, αλλά για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί σε ποιο γήπεδο, με αυτό του Αγίου Νικολάου να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.