Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 15:57

Ξεκίνησε η δουλειά στη Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

Με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική και να έχει καλή παρουσία, η Σπερχογεία ξεκίνησε χθες αργά το απόγευμα την προετοιμασία της για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Στο πάγκο συνεχίζει ο Γιώργος Καλόμαλος, που θα έχει και φέτος για συνεργάτη του το Νίκο Γιακουμή, ενώ στη διάρκεια της σεζόν θα έχει στη διάθεση του, τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Τσούλο, Γιώργο Δωδέκατο, Ευθύμη Δωδέκατο, Κλεομένη Παπανικολόπουλο, Θεόφιλο Δημητρίου, Κώστα Κορομηλά, Αντώνη Χριστόπουλο, Γιάννη Γιακουμή, Ηλία Μποντιώτη, Φώτη Κουμπανάκη, Γιάννη Καραχάλιο, Ηρακλή Καραχάλιο, Δημήτρη Μπαλαούρα, Δημήτρη Μπάλλα (παλιοί), Μάρκο Φίλαϊ, Δημήτρη Μπούνα, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Γιώργο Κοντούλη (νεοαποκτηθέντες), καθώς και τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποκτηθούν τις επόμενες ημέρες. Ηδη έχουν προχωρήσει οι επαφές για την απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών, δύο μέσους, έναν τερματοφύλακα και έναν επιθετικό.

Σπουδαία κίνηση με Βεργόπουλο

Χθες η Σπερχογεία γνωστοποίησε την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού Βασίλη Βεργόπουλου, ο οποίος τις δύο προηγούμενες σεζόν έπαιζε στην Αναγέννηση Παραλίας. Μια αρκετά καλή προσθήκη για τους “βυσσινί”, που ενίσχυσαν σημαντικά την αμυντική τους γραμμή με έναν παίκτη που έχει φορέσει με επιτυχία στο παρελθόν τη φανέλα των "Ταύρων".

 Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Καλόμαλος έχει φροντίσει να κλείσει και τα πρώτα φιλικά παιχνίδι. Συγκεκριμένα η Σπερχογεία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και τον Πανθουριακό με πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής στις 13 και 27 Αυγούστου, αντίστοιχα. Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των φιλικών θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.