Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 13:31

Γυρίζει στην Ανδρούσα ο Πατσιώτης

Γράφτηκε από τον

 

Πολύ κοντά στο να φορέσει εκ νέου τη φανέλα της Ανδρούσας μετά από ένα χρόνο βρίσκεται ο Νίκος Πατσιώτης.

Ο 25χρονος επιθετικός επέστρεψε στον Πάμισο μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στον Τέλλο Αγρα και όλα δείχνουν πως θα δοθεί δανεικός από την ομάδα της Μεσσήνης σε αυτή της Ανδρούσας.

Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων είναι κοντά σε συμφωνία και λογικά μέσα στο Σαββατοκύριακο θα επικυρωθεί αυτή η μετακίνηση. Ο Πατσιώτης έπαιξε για ενάμιση χρόνο στην Ανδρούσα, από το Γενάρη του 2015 μέχρι τον Μάϊο του 2016 και οι σχέσεις του με την ομάδα και το χωριό παραμένουν εξαιρετικές.

Αυτή θα είναι η πέμπτη μεταγραφή των “κυανόλευκων” μιας και είχαν προηγηθεί οι Δημήτρης Γκούνης, Νίκος Κακογιάννης, Αντώνης Καλογερόπουλος και Σπύρος Δασκαλάκης.

Αυτό που αναζητά από εδώ και πέρα η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή στο μεταγραφικό παζάρι είναι έναν ακραίο χαφ και έναν τερματοφύλακα, χωρίς όμως να βιάζεται για αυτές τις κινήσεις.

Το σημαντικό είναι ότι έχει μείνει ο βασικός κορμός και πάνω σε αυτό θα “χτίσει” ο νησιώτης τεχνικός για να πετύχει κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Εκκρεμότητα από το περσινό ρόστερ είναι μόνο ο Παναγιώτης Βασιλογιαννακόπουλος, με τον Γεωργακλή πάντως να έχει δώσει το ΟΚ για να συνεχίσει. Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει είναι οι Αντωναίος, Μάλαμας, Κοσμάς, ενώ ο Δέδες σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Τέλος, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του προπονητή Νίκου Γεωργακλή η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Τετάρτη 9 Αυγούστου στο “Β. Μαλαφέκας”.