Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 14:56

Παραμένει πρόεδρος ο Βλασόγιαννης στη Δόξα Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από τον
Παραμένει πρόεδρος ο Βλασόγιαννης στη Δόξα Μεγαλόπολης

Ο Παναγιώτης Βλασόγιαννης παρέμεινε πρόεδρος στη Δόξα Μεγαλόπολης μετά τη συγκρότηση, πριν από λίγες ημέρες, της νέας διοίκησης σε σώμα.

Ο κ. Βλασόγιαννης που θα βρίσκεται στον προεδρικό θώκο για τα επόμενα δύο χρόνια θα συμπληρώσει τα 8 συνεχούς παρουσίας του στα διοικητικά της Δόξας και μαζί με τους Νίκο Σταθουλόπουλο και Νίκο Πεζούλας, είναι από τα παλιά μέλη και τα υπόλοιπα 7 είναι νέα πρόσωπα.

Το νέο διοικητικό σχήμα αποτελείται από τους Παναγιώτη Βλασόγιαννη πρόεδρο, Βασίλη Χίνη Α’ αντιπρόεδρο, Νικήτα Τζούβελη Β’ αντιπρόεδρο, Νίκο Σταθουλόπουλο ταμία, Νίκο Πεζούλα γενικό γραμματέα, Ιορδάνη Δρακόπουλο αναπληρωματικό γραμματέα, Χριστίνα Μανιάτη υπεύθυνη ακαδημίας και μέλη Νίκο Δάρρα και Αντώνη Παπαϊωάννου.

Η θητεία της διοίκησης έχει διάρκεια δύο χρόνια σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου της Μεγαλόπολης.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα, η νέα διοίκηση άρχισε δουλειά, καθώς θέλει άμεσα να κλείσει όλα τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι. Ενα θέμα αφορά τον προπονητή, όπου αναμένεται συνάντηση με τον Ηλία Κατσούλα, που συνέχισε στον πάγκο της ομάδας μετά την αποχώρηση του Βασίλη Κούβαλη. Οταν ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, το βάρος θα πέσει στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

Αλλες 3 αποχωρήσεις

Μετά τις αποχωρήσεις των περισσότερων παιδιών που δεν ήταν από την Μεγαλόπολη, χθες άλλοι τρεις παίκτες έμειναν ελεύθεροι από τη Δόξα. Ο λόγος για τους Δημήτρη και Νίκο Λυμπερόπουλο, καθώς και για τον Χρήστο Νάνο. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές πήραν μεταγραφή για τον Παναρκαδικό.