Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 15:26

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Δυναμώνει το ρόστερ με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στη Β’ τοπική

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Δυναμώνει το ρόστερ με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στη Β’ τοπική

Τη δημιουργία μίας αξιόλογης ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής έχουν ως στόχο οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού.

Ως γνωστόν προπονητής στο νέο Μεσσηνιακό θα είναι ο παλαίμαχος παίκτης της ιστορικής ομάδας Σταύρος Χριστόπουλος, ο οποίος είναι αισιόδοξος και πιστεύει πως οι “πράσινοι” θα κάνουν πρωταθλητισμό με στόχο την επάνοδο στην Α1 τοπική. Ο Μεσσηνιακός έχει προχωρήσει στις πρώτες μεταγραφικές του κινήσεις, ενώ έχουν ανανεώσει και αρκετοί παίκτες από το περσινό ρόστερ.

Συγκεκριμένα από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας αποκτήθηκαν ο επιθετικός Χρήστος Δημητρίου,

ο αμυντικός Λάμπρος Θεοδωρόπουλος και ο τερματοφύλακας Φώτης Φερέτος.

Επίσης στα “πράσινα” ντύθηκε και ο μεσοαμυντικός Χρήστος Πετρόγιαννης από τον Πανιώνιο Καλαμάτας.

Επίσης στα σκαριά βρίσκονται έξι ακόμη μεταγραφές σε όλες τις θέσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Στο κομμάτι των ανανεώσεων, συνεχίζουν και τη νέα χρονιά στην καλαματιανή ομάδα οι Παναγιώτης Χαρίτος, Σωτήρης Κριτσωτάκης, Παναγιώτης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Κώστας και Σταύρος Γαβράς και ο Κώστας Δημόπουλος. Αυτοί που έχουν αποχωρήσει είναι οι Μαγουλιανίτης, Γουδέλης και Σταύρος Χαρίτος.

Οσον αφορά την προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 23 Αυγούστου, ενώ να σημειωθεί πως ο Μεσσηνιακός δεν δήλωσε συμμετοχή στο κύπελλο Μεσσηνίας.