Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 17:04

Ξεκίνημα με πολλά γκολ στο τουρνουά ποδοσφαίρου της Αρσινόης

Γράφτηκε από τον

Για 10η συνεχή χρονιά το ποδοσφαιρικό τουρνουά της Αρσινόης έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα στο γήπεδο του Πολυχώρου «Πύλες» στην Αρσινόη Μεσσηνίας, παρά τις αντιξοότητες.

Στην πρεμιέρα για τη φετινή διοργάνωση η Βαλύρα αντιμετώπισε τον Ταΰγετο. Μετά από ένα σκληρό αλλά παράλληλα εντυπωσιακό παιχνίδι, το τελικό σκορ ήταν 4-4, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό για τη συνέχεια.

Ίδια εξέλιξη έμελλε να έχει ο αγώνας μεταξύ του Ατρόμητου Βουρναζίου και της Εύας. Οι δύο γείτονες έφεραν ισοπαλία με σκορ 2-2. Η δεύτερη μέρα των αγώνων

επεφύλασσε γκολ και θέαμα. Το πρώτο προγραμματισμένο παιχνίδι ήταν Ταΰγετος - Ζευγολατιό, το οποίο έληξε 3-0 χωρίς αγώνα για τους γηπεδούχους, λόγω απουσίας της ομάδας του Ζευγολατιού. Από εκεί και πέρα η Αστραπή Νεοχωρίου αντιμετώπισε τη Βαλύρα και επικράτησε με το εντυπωσιακό 8-4.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας έκανε ντεμπούτο η διοργανώτρια Αρσινόη, η οποία απογοήτευσε καθώς δεν είχε τις ανάλογες βοήθειες που χρειαζόταν απότον πάγκο και ηττήθηκε με 10-5 από την Εύα.