Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 14:32

Κρατάει η Βάσκο κόντρα στην Γκρέμιο

Γράφτηκε από τον

Εν αναμονή του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής με τη Ρουμανία την Παρασκευή για τον πρώτο αγώνα Μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ όλο αυτό το διάστημα θα ασχοληθούμε κυρίως με το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

 

Δε χάνει η Βάσκο ντα Γκάμα

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Βάσκο Ντα Γκάμα με αντίπαλο την Γκρέμιο σε απόδοση 2.15. Δεν πάνε καλά τα πράγματα για την Γκρέμιο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει στα τελευταία έξι ματς για όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτως έδρας, βρίσκονται μακριά από τη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, όπου κατέκτησαν δύο πόντους και βλέπουν πλέον τη διαφορά από τις διώκτριες ομάδες ουσιαστικά να έχει εξαφανιστεί. Η 5η Γκοϊάς (πρώτη ομάδα εκτός τετράδας) είναι μόλις έναν πόντο πίσω από την Γκρέμιο, που σήμερα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Και κόντρα στην Κρουζέιρο την προηγούμενη αγωνιστική έκανε ευκαιρίες, αλλά έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Πονταλάκι – πονταλάκι, η Βάσκο Ντα Γκάμα κατόρθωσε να βγει από την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας με την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Σάντος. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά αφού μείωσε αμέσως, στο δεύτερο μέρος ανέβασε ρυθμούς, πίεσε και ισοφάρισε. Δεν κυνήγησε όσο θα περίμενε κανείς τη νίκη, εντούτοις ακόμη και η ισοπαλία της αρκούσε για να αποσπαστεί κατά έναν βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αήττητος παραμένει ο Άντιλσον Μπαπτίστα, στον πάγκο της ομάδας, εξήγησε ότι τα επόμενα δύο ματς είναι πολύ κρίσιμα. Επιστρέφει ο Γουέντελ (ΜΕ 25/0).

 

Νέο σόου της Ρεάλ, καλύπτει το χάντικα και το Over η Σάσσαρι

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου σήμερα τη «μερίδα του λέοντος» έχουν τα Προγνωστικά Eurocup. Ωστόσο η 5η αγωνιστική της Euroleague περιλαμβάνει τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές Ανατολού. Αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο αυτή ομάδα της Ευρώπης αυτήν τη στιγμή. Και μπορεί να νικήσει και την Εφές με πολύ μεγάλη διαφορά. Καλύτερα όμως να αποφύγουμε το μεγάλο χάντικαπ των 16.5 πόντων. Πάμε στα Προγνωστικά Euroleague με το Over 156.5 αφού η Ρεάλ θα παρουσιάσει το κλασσικό πρόσωπο με τους πολλούς αιφνιδιασμούς και τα πολλά σουτ. Θέλουμε απλά να βοηθήσουν και οι Τούρκοι οι οποίοι σκοράρουν 80 πόντους ανά παιχνίδι και έχουν τα όπλα να κάνουν κάτι παρόμοιο και σήμερα. Για το Eurocup έχουμε ξεχωρίσει 4 προτάσεις με κορυφαία το -17.5 της Σάσσαρι κόντρα στη Σαρλερουά σε απόδοση 1.90. Για αυτό το παιχνίδι κρατάμε και το Over 169 σε απόδοση 1.90. Η Σάσσαρι όταν πιάσει το ρυθμό που αναζητά τότε οι αντίπαλοι πρέπει να ακολουθήσουν για να καταφέρουν κάτι θετικό αλλά με τα αντίθετα αποτελέσματα συνήθως.

Η Σαρλερουά δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο σκορ της Σάσσαρι. Θα προσθέσει άλλη μια συντριβή στον απολογισμό της. Αν καταφέρει να σκοράρει επίσης τότε θα έχουμε και ένα πολύ εύκολο Over 169. Διπλή επιλογή λοιπόν Σάσσαρι -17.5 και Over 169. Συνεχίζουμε με τον αγώνα του Πανιωνίου κόντρα στη μαχητική φινλαδική Νίλαν. Σεβόμαστε απεριόριστα τους Φινλανδούς που δεν έχουν γίνει σάκος του μποξ μέχρι τώρα. Η Νίλαν παίζει άμυνα και χάνει στις λεπτμέρειες (89-92 στη Ραντνίσκι, 60-61 από Μπεσίκτας). Σήμερα με τον Πανιώνιο αναμένουμε να γίνει το ίδιο και να μείνει κοντά μέχρι τέλους αφού και ο Πανιώνιος δεν είναι ομάδα που ανοίγει τα σκορ. Το Under 143.5 θα ήταν μια επιλογή αλλά είναι μικρό και μπορεί να χαλάσει λόγω βολών στο τέλος. Επομένως η επιλογή μας είναι Νίλαν Μπάισονς +7.5 . Στον αγώνα της Βαρέζε με την Ολμ θα πάμε με το Over. Νιώθουν καλά όταν κερδίζουν οι παίχτες της Ουλμ αλλά το πραγματικό πρόβλημα που έχουν είναι η απουσία άμυνας, γεγονός που θα τους στοιχίσει. Οριακό φαβορί δίνεται η Βαρέζε στο ματς απόψε λόγω έδρας αλλά θα αποφύγουμε την Βαρέζε λόγω των δύο συντριβών που δέχτηκαν από Βαλένθια και Σάσσαρι. Άλλωστε είναι συχνό το φαινόμενο τέτοιες ομάδες να παρατάνε την διοργάνωση και να συνεχίζουν χωρίς σκοπό πρόκρισης. Η άμυνα και των δύο μας ωθεί στο Over 160.5 που μπορεί εύκολα να επαληθευθεί σύμφωνα με την τελευταία φόρμα των ομάδων.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr , διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.