Κυριακή, 06 Αύγουστος 2017 21:48

«Εξάρα» στον Ατρόμητο ο Αστέρας!

Γράφτηκε από τον

Φιλική συντριβή επί του Ατρομήτου πέτυχε ο Αστέρας, με τους Αρκάδες να επικρατούν με το εμφατικό 6-1 των αντιπάλων τους παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το φιλικό ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Αρκάδες παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να φιλοδωρήσουν με 6 γκολ τους αντιπάλους τους επικρατώντας με το εμφατικό 6-1.

Ο αγώνας πραγματικά δεν χρήζει της παραμικρής ανάλυσης καθώς η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικά μεγάλη. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έκαναν ό,τι ήθελαν, ενώ από την άλλη αυτοί του Νταμίρ Κάναντι με εξαίρεση το ξεκίνημα στο οποίο και προηγήθηκαν, αλλά και τα πρώτα λεπτά της επανάληψης, εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων γνωρίζοντας την συντριβή.

Και όμως το ξεκίνημα δεν έδειχνε με τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε. Οι φιλοξενούμενοι όπως αναφέραμε μπήκαν πιο δυνατά και στο 17' άνοιξαν το σκορ με τον Ντιγκινί. Από εκείνο το σημείο όμως και ως το τέλος, ο Αστέρας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγώνα. Αρχικά στο 25' ισοφάρισαν με τον Γκοντό, ενώ ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου προηγήθηκαν με τον Τριανταφυλλόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε έναν μονόλογο των γηπεδούχων που έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς. Στο 60' ο Κυριακόπουλος έκανε το 3-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Δουβίκας πέτυχε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης ήτα;ν αυτός που έκανε και το 51 στο 85' ενώ ο Στανισάβλιεβιτς με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 6-1 στο 87'.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντουντού, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Τσανγκ, Ισνάλντο, Γκοντό

Αγωνίστηκαν και οι: Δουβίκας, Μάσα, Ιγκλέσιας, Ίγκορ, Ζούμα, Ευαγγέλου, Ρόμπερτ, Μαδίντα, Στανισάβλιεβιτς

Αρχική 11αδα Ατρομήτου: Θεοδωράκης, Ζησόπουλος, Μάντσον, Στρουγκής, Γιαννούλης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Μενσά, Ντιγκινί

Πηγή: gazzetta.gr