Δευτέρα, 07 Αύγουστος 2017 11:26

"Γίνε μάνατζερ του εαυτού σου" μέσω του www.e-scouter.gr

Γράφτηκε από τον

"Είσαι ποδοσφαιριστής και θέλεις να προβάλεις τις δυνατότητες του; Μπορείς να το κάνεις σε δύο βήματα"...

Από μόνη της η παραπάνω πρόταση αποτελεί πρόκληση και κινεί το ενδιαφέρον κάθε ποδοσφαιριστή... Τέσσερις φίλοι λοιπόν που ασχολούνται και αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποφάσισαν από μεράκι να φτιάξουν ένα σάιτ που ο κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής να μπορεί να γίνει μάνατζερ του εαυτού του. Πρόκειται για το www.e-scouter.gr που μπήκε στη... ζωή μας πριν από 20 περίπου ημέρες και φιλοδοξεί να αναδείξει τα προσόντα οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή ασχολείται ερασιτεχνικά με την "στρογγυλή θεά". Η εγγραφή στο σάιτ είναι και θα παραμείνει δωρεάν και ο ενδιαφερόμενος παίκτης μπορεί να "ανεβάσει" τα πάντα στο προφίλ του... Ονομα, επώνυμο, ηλικία, ύψος, ομάδες που έχει αγωνιστεί, στατιστικά στοιχεία (συμμετοχές, γκολ), θέσεις που αγωνίζεται με επιτυχία, βίντεο και φωτογραφίες από αγώνες και σε ποιους νομούς ενδιαφέρεται να παίξει ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μία γενική βάση δεδομένων όλων των ποδοσφαιριστών που ξεκίνησε από τη Μεσσηνία και στόχος είναι να επεκταθεί και στους γύρω νομούς. Το e-scouter.grείναι ένα διαδικτυακό σκάουτερ που σκοπό έχει να βοηθήσει τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να βρουν ομάδα και κατ' επέκταση βοηθά και τους προπονητές και παράγοντες να βρουν παίκτες για τις ομάδες τους. Μεγάλη βοήθεια αναμένεται να προσφέρει σε φοιτητές ή παίκτες από άλλους νομούς που εργάζονται στη Μεσσηνία και οι ομάδες δεν τους γνωρίζουν... Μέσω του e-scouter.gr μπορούν να γίνουν γνωστοί και οι παράγοντες/προπονητές να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσω των τηλεφώνων που υπάρχουν στο προφίλ τους.

Τι λένε οι ίδιοι

Ας δούμε όμως πως παρουσιάζουν το σάιτ τους οι εμπνευστές και δημιουργοί του e-scouter.gr: "Το e-scouter.gr ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κυρίως σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, να αποκτήσουν ένα σύγχρονο μέσο προβολής.

Ένας ποδοσφαιριστής, ενεργοποιώντας το προφίλ του μέσω της ιστοσελίδας μας, έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει τον εαυτό του σε ένα ευρύ κοινό (προπονητές, στελέχη ομάδων κλπ.).

Δημιουργήσαμε ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, με όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, ώστε ο κάθε ποδοσφαιριστής να παρουσιάζει πλήρως τα χαρακτηριστικά του.

Επιπλέον, με τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής βάσης δεδομένων σε πανελλήνιο επίπεδο, όλες οι ομάδες μπορούν να αναζητούν ποδοσφαιριστές ανάλογα με τη θέση τους, την ηλικία τους, τις συμμετοχές τους και την πορεία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου καθώς και τον νομό στον οποίο επιθυμούν να αγωνιστούν. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του ποδοσφαιριστή μέσω βίντεο που θα επιλέγει ο ίδιος ο χρήστης.

Σχετικά με εμάς

Η ιδέα για τη δημιουργία της ιστοσελίδας, προέκυψε από το μεράκι μιας ομάδας ατόμων που ασχολείται ενεργά εδώ και χρόνια με το ποδόσφαιρο, τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κίνητρο μας είναι να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κυρίως σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, να αποκτήσουν ένα μέσο προβολής και σκοπός μας η προώθηση και ανάδειξη ποδοσφαιριστών μέσω της προβολής των δυνατοτήτων τους".

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ