Τρίτη, 08 Αύγουστος 2017 11:49

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Τέλλος Αγρας

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε τρέξιμο ο Τέλλος Αγρας

Στο γήπεδο μπήκε χθες ο Τελλος Αγρας και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων αρχίζει τη χρονιά με τον Αντώνη Μαυρέα να επιστρέφει φέτος στον πάγκο της. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν πρόπερσι στην τεχνική ηγεσία των “ερυθρόλευκων” που είχαν τότε πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία τερματίζοντας στην 3η θέση της Α’ τοπικής.

Μετά την περσινή πολύ μέτρια παρουσία στο πρωτάθλημα, οι “ερυθρόλευκοι” φιλοδοξούν φέτος να παρουσιάσουν ένα πολύ βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και να βρεθούν όσο το δυνατό ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό που θα προσπαθήσουν να πετύχουν φέτος στον Τέλλο Αγρα είναι λοιπόν η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών.

Χθες ξεκίνησε η προετοιμασία ενώ ο καθιερωμένος αγιασμός θα γίνει αύριο.

Οσον αφορά τις μεταγραφές ο Τέλλος Αγρας έχει αποκτήσει μέχρι τώρα τους Θανάση Γεωργιόπουλο, Θοδωρή Ντουγέρογλου, Αλέξανδρο Ερέκι, Γρ. Αναστασόπουλο και τον νεαρό γκολκίπερ Δημήτρη Καλογερόπουλο από τα Πράσινα Πουλιά για ένα χρόνο ενώ θα γίνουν μερικές κινήσεις ακόμη.

Παράλληλα θα προωθηθούν μερικά παιδιά από την παιδική στην ανδρική ομάδα. Ο λόγος για τους Αλεξανδρόπουλο, Λάππα, Καμινάρη και Καφκή.

ΦΩΤΟ: gargalianoionline.gr