Τρίτη, 08 Αύγουστος 2017 14:32

Ενισχυμένη άρχισε προετοιμασία η Εράνη

Γράφτηκε από τον

Με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία να λειτουργεί με βάση και με όραμα αντάξιο της ιστορίας της, η Εράνη ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η επίσημη έναρξη της χρονιάς για το Φιλιατρινό σύλλογο έχει προγραμματιστεί για τις 26 Αυγούστου, όπου θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος και οι συνεργάτες του Σωτήρης Λυμπερόπουλος και Στασινός Χρονόπουλος, τη φετινή σεζόν θα έχουν στη διάθεση τους, παίκτες από το υπάρχον υλικό, όπως οι Φώτης Νικολακόπουλος, Παναγιώτης Φουντάς, Χρήστος Τσοροβάς, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Ανδρέας Χρονόπουλος, Γρηγόρης Σταματόπουλος, Γιώργος Πέππας, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, τα νέα αποκτήματα Παναγιώτη Αριδά, Χαράλαμπο Μπακούρο, Βασίλη Παπαγεωργίου, Αυγερινό Δημητρακόπουλο, Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, Κώστα Βλαχόπουλο και όποιους άλλους αποκτηθούν το επόμενο διάστημα, καθώς επίσης και στους νεαρούς Χρήστο Λαμπρόπουλο, Διονύση Μεϊντάνη, Παναγιώτη Χρονόπουλο, Αγγελο Γιαννακόπουλο, Δημήτρη Χάρμπα, Φώτη Γιαννακόπουλο, Τάσο Μπουρδέκαςκαι Γιάννη Μητρόπουλο, που προωθήθηκαν από το παιδικό τμήμα. Να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, εκτός από την δουλειά που θα κάνει στο προπονητικό μέρος, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής.

Οπως φαίνεται από τους παραπάνω παίκτες, το έμψυχο δυναμικό στηρίζεται σε ντόπια παιδιά με διάθεση και ταλέντο για να προχωρήσουν στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε καλούς έμπειρους παίκτες, που αποκτήθηκαν όχι μόνο για βοηθήσουν ώστε η ομάδα να έχει αξιόλογη πορεία, αλλά και να προσφέρουν γνώση και εμπειρίες στα νεότερα παιδιά της ομάδας. Να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ομάδας που να έχει παρόν και μέλλον.

Οι προπονήσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και όλη τη χρονιά θα διεξάγονται στα δύο γήπεδα, που έχει στη διάθεση της η ομάδα, το παλιό γήπεδο, που έχει ως μόνιμη έδρα της, αλλά και το νέο γήπεδο.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης αναμένεται να γίνει άλλη μία κίνηση, καθώς οι παράγοντες της ομάδας σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, έχουν ξεκινήσει επαφές ώστε να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης.